Elkapkodták a jegyeket A Viszkis világpremierjére

A Viszkis, plakát
Vágólapra másolva!
Négy magyar mozifilm és egy animáció szerepel a napokban zajló varsói filmfesztiválon, ahol péntek délután lesz Antal Nimród A Viszkis című alkotásának világpremiere.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzeti Filmalap összegzése emlékeztet arra, hogy a lengyel főváros nemzetközi filmfesztiválja egyike a producerek nemzetközi szövetségénél (FIAPF) A-kategóriásnak minősített 15 filmfesztiválnak a berlini, a cannes-i, locarnói és a velencei mustra mellett.

A magyar mozikban november 23-tól látható Viszkis-film

- olvasható a közleményben.

A Viszkis, plakát Forrás: Origo

A filmalap tájékoztatója emlékeztet arra, hogy 2003-ban Antal Nimród első mozifilmje, a Kontroll már szerepelt a varsói nemzetközi filmfesztiválon és el is nyerte a fesztivál közönségdíját.

Az idén 63 ország részvételével megrendezett és mintegy 200 alkotást felvonultató fesztivál szervezőinek tájékoztatása szerint elővételben

először A Viszkis című film vetítésére fogytak el a jegyek.

A Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán és Klem Viktor főszereplésével készült film producere a Kontrollt és a Kincsem című filmsikereket jegyző Hutlassa Tamás volt.

A varsói filmfesztiválon az elsőfilmek versenyében mutatkozott be Politzer Péter Férfikor című alkotása. Műsoron volt a Kút és az Aurora Borealis - Északi fény, valamint a Néhány szó című 8 perces animáció is.