Egyre több új dolog derül ki az új Star Wars-ról

Vágólapra másolva!
Karácsony előtt mutatják be Magyarországon a Star Wars legújabb epizódját, az Utolsó Jedik-et. Az egyre több dolgot bemutató előzetesekből többek között az is kiderül, hogy – igaz ezt már korábban is sejteni lehetett -, a történet középpontjában ismét az állhat, hogy a főszereplőt az erő sötét oldala – ahogy az a korábbi részekben is történt – megpróbálja magával ragadni a legerősebb jedit. Ez történt korábban, Anakin Skywalkerrel – aki engedett is a hívó szónak, és Darth Vader lett belőle – és Luke Skywalkerrel, aki viszont ellenállt, és a történet szerint egyensúlyt hozott az erőben.
Vágólapra másolva!

A csillagok háborúja első epizódja önálló filmnek készült. Később azonban - mivel óriási siker volt - újabb két rész készült. A trióligát aztán jó pár évvel később újabb három rész követte, most pedig még három készül. Ebből egyet már bemutattak, egy most kerül mozikba, egyet pedig csak ezután forgatnak majd.

A legújabb részt december 15-én mutatják be az Egyesült Állomokban, néhány nappal később pedig Magyarországon is moziba kerül.