Nagyot kaszálnak a Stranger Things gyerekszereplői

Stranger Things
Vágólapra másolva!
A The Hollywood Reporter rákérdezett: mennyit keresnek a Stranger Things című Netflixes sikersorozat fiatalkorú színészei epizódonként? Nem keveset.
Vágólapra másolva!

A 13 éves Millie Bobby Brown, a 14 éves Finn Wolfhard, a 15 éves Gaten Matarazzo és a 16 éves Caleb McLaughlin természetesen messze többet keresnek a műsorral, mint amennyi bármely más, hétköznapi diákmunkával összehozható.

Nem csoda, hiszen a tavalyi első évad elég szép siker volt. Ezért a cég a második évadra hozzácsapott még 2 millió dollárt az első költségvetéséhez. Így a büdzsé 6 millióról 8 millióra emelkedett, ami mozis viszonylatban még mindig bagatell. Valójában persze nem kevés, és bőven jutott belőle a szereplőknek is.

Stranger Things Forrás: Netflix

Az első évadtól főszerepet játszó srácok

fejenként és részenként 30 000 dollárt kaptak az első és a második évadban, ami nagyjából 8 millió forint.

Ez szériánként nyolc résszel számolva 64 millió forint. Ehhez jött még a kölyköknek egy vastag bónusz is a sorozat sikeréért. Ennek pontos összegéről a produkció sajtósa csak annyit árult el: hat számjegyű összegről van szó.

Stranger Things Forrás: netflix

Mindebből az következik: a fiúk jelenleg nagyjából 160 millió forintnak megfelelő dollárral a zsebükben pergetik ifjú éveiket.