Összement emberek élete Matt Damonnal

Matt Damon, fotó
US actor Matt Damon poses for photographers as he arrives for the European premiere of "The Martian" in London's Leicester square on September 24, 2015. AFP PHOTO / NIKLAS HALLE'N
Vágólapra másolva!
A Paramount Pictures újabb előzetessel népszerűsíti az itthon január 11-én debütáló Kicsinyítés című vígjátékot, amelyben Matt Damon mellett Kristen Wiig is összemegy. 
Vágólapra másolva!

A Kicsinyítés világában a tudósok rájöttek, hogyan oldják meg a túlnépesedés problémáját: arasznyivá zsugorítják az ilyesmire fogékony embereket, akik így sokkal kisebb helyen elférnek, ráadásul kevesebbet fogyasztanak, alig szemetelnek. Paul Safranek feleségével együtt vállalja be a pöttömök életét, és beköltöznek a kisméretűek közösségébe.

A Kicsínyítést direktora Az Utódok rendezője, Alexander Payne, aki Jim Taylor (Jurassic Park III) mellett a forgatókönyvet is jegzi. A főszereplőpáros, Matt Damon és Kristen Wiig mellett olyan sztárok is feltűnnek a filmben, mint Christoph Waltz, Hong Chau, Jason Sudeikis, Alec Baldwin, Neil Patrick Harris, Laura Dern és Bruce Willis.