A Star Wars következő részében régi és új karakterek együtt bolyonganak az űrben

2017.11.08. 12:34

A filmtraier.hu információi szerint Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke elárulta, hogy a legújabb folytatásban sikerült "összehozni" a régebbi részek, és az utolsó epiozódban felbukkant Star Wars karaktereket.

Két éve, a Star Wars: Az ébredő Erő új fejezetet nyílott a Star Wars történetében. A filmbe számtalan új szereplő bukkant fel, és a sztori is váratlan irányba indult. A nézőkben joggal vetődött fel a kérdés: vajon kisülhet-e mindebből valami épeszű folytatás, amely harmóniába hozza a régebbi epizódok, és a legutólsó fejezet történéseit.  

Daisy Ridley és Mark Hamill a Star Wars: Az utolsó jedik forgatásánForrás: Vanity Fair

Ennek kapcsán ejtett el néhány szót Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke minapi interjújában.

Úgy gondolom, kivételes munkát végeztünk azzal, hogy az új és a eredeti karaktereket az új helyszínre áttegyük. Nem fogunk minden kérdésre választ kapni, ezt már most leszögezem"- hangsúlyozta. Majd hozzátette:Lesznek azonban olyanok, amelyek választ kapnak, méghozzá csodálatosan provokatív módon, szerintem leszek olyan meglepetések, amire senki sem számít."

Star Wars: Az ébredő ErőForrás: Fórum Hungary

Ezen kívül még annyi tudható: a decemberben hazai mozikba kerülő Strar Wars "zárófejezete" is lehetőséget ad majd arra, hogy Rey, Finn és Poe kalandjai tovább folytatódjanak.

A Star Wars: Az utolsó Jedik magyar plakátjaForrás: Forum Hungary