Az Igazság Ligája úgy hat a nézőkre, mint a Wonder Woman

2017.11.08. 17:53

A Wall Street Journal információi szerint Az Igazság Ligája tesztvetítései azt jelzik: a közönség hasonlóképpen bukik rá, mint ahogy a Wonder Woman esetében történt.

A Wall Street Journal hozta a hírt: a november 17-én mozikba kerülő Igazság Ligája a Wonder Woman-hez hasonló, kiemelkedően jó értékelést kapott a tesztvetítések során.

Az igazság ligájaForrás: InterCom

Magyarán: megnyugodhatnak a film rajongói, hiszen a Batman Superman ellen és a Suicide Squad – Öngyilkos osztag című filmek tesztvetítései után rögtön kiderült, hogy baj van a velük.

A Wonder Woman ezzel szemben az elővetítések során a legjobb értékelést érte el a DC addigi filmjei közül. Részben ennek, később a hétköznapi nézők véleményének, illetve a hozsannázó kritikáknak köszönhetően 828 millió dollárt hozott a stúdiónak.

Wonder WomanForrás: InterCom

A napokban az Igazság Ligája is a Wonder Women-t megközelítő értékelést kapott a teszt közönségtől. Azt azért nem kötötték a nyilvánosság orrára, hogy mi tetszett/mi nem tetszett a tesztközönségnek, illetve, hogy pontosan hány százalékos tetszési indexet ért el a film.

Annyi biztos: a film kilenc nap múlva landol a mozikban.