Animációs film készül a Fehér agyarból

2017.11.08. 17:42

Animációs film készül Jack London Fehér agyar című könyvéből, amelyet Oscar-díjas rendező visz majd vászonra. A Deadline magazin szerint már az animált figuráknak hangot kölcsönző szereplők is kezdenek "gyülekezni."

A hírek szerint Rashida Jones és Nick Offerman már alá is írta a szerződést a készülőfélben lévő Fehér Agyar című animációs film fő szinkronhangjai közé. 

Rashida JonesForrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Rashida Jonest a magyar nézők elsősorban a Városfejlesztési osztály (2009-2015) című sorozatból és a Spancserek című romantikus filmből ismerhetik.

Nick Offermant pedíg olyan filmekben láthattuk itthon, mint például a Beépített szépség 2., Csábítunk és védünk, Sin City – A bűn városa, vagy a Családi üzelmek.

Forrás: NBC

A Fehér Agyar Jack London regényének adaptációja lesz. A könyv egy vad farkas-kutya keverékről szól, amelyet háziasítanak. A történet lényegében London egy másik művének, A vadon szavának fordítottja, amelyben elrabolnak egy kutyát, amelynek ösztöneire hagyatkozva kell életben maradnia a vadonban. Valójában a sztori Jack London egyik központi témáját boncolgatja: állat és ember együtt létezését, viselkedését egy olyan világban, melynek törvényei mindenkire vonatkoznak.

Jones és Offerman a hírek szerint egy házaspár, Wheedon és Maggie Scott hangját kölcsönzi majd.

Az animációs filmet az Oscar-díjas Alexandre Espigares rendezi.