Kevin Spacey karanténban: kivágják a legújabb filmjéből

Vágólapra másolva!
További fejlemény Kevin Spacey szexbotrányában, hogy A világ összes pénze alkotói nem elégednek meg annyival, hogy visszavonták a film nevezését az AFI Fesztiválról.
Vágólapra másolva!

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Ridley Scott, a film rendezője úgy döntött, hogy a színésszel forgatott jeleneteket kivágja a már kész műből, és Christopher Plummerrel forgatja újra a kérdéses részeket.

A lap szerint a rendező egyoldalú döntését szerda délután közölte a Sony illetékeseivel. Állítólag Scott eredetileg is Plummert szemelte ki a milliárdos Getty szerepére, de engedett a stúdió nyomásának, akik nagyobb nevet szerettek volna a vásznon látni.

Holott a 87 éves kanadai Plummert még öregíteni sem kell túlzottan a szerep kedvéért, bár kétségtelen, hogy sokáig kellett várnia a szakmai elismerésre: először 2010-ben jelölték Oscar-díjra. Az aranyszobrot csak 2012-ben nyerte el a Kezdők-ben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb mellékszereplőnek járó díjat.

Spacey A világ összes pénzében Forrás: Sony

Ha valóban újraforgatják a kérdéses jeleneteket, akkor Ridley Scottnak gyorsan kell dolgoznia, mert a bemutató dátuma már megvan: A világ összes pénze december 22-én debütál az amerikai mozikban.

Kevin Spacey-vel összesen nyolc napot forgattak, és bár sok jelenetben csak ő szerepelt, több jelenet újraforgatásához szükség lesz több fontos stábtagra, a színészek közül pedig Mark Wahlbergre és Michelle Williamsre is.