Az ébredő erő sztárja sorban állt az Orient Expresszhez

2017.11.10. 14:56

Daisy Ridley az USA Todaynek adott interjújában mesélte el: hiába lett világhíres a Star Wars sorozat Ébredő erő című epizódjával, a Gyilkosság az Orient expresszen című, nemrég mozikba került filmhez neki is részt kellett vennie egy castingon. 

A nemrég bemutatott Gyilkosság az Orient Expresszen című filmben a színésznő angol nevelőnőt játszik. Azonban Daisynek nem VIP belépője az Orient fedélzetére. Annak ellenére, hogy a Star Wars: Az ébredő erő-vel világhírűvé vált, meg kellett jelennie a krimi-dráma szereplőválogatásán. Ott a főszereplő, egyben a film producere, Kenneth Branagh előtt kellett bizonyítania, hogy alkalmas a hamisítatlan brit kisasszony megformálására. 

Manuel Garcia-Rulfo, Daisy Ridley és Leslie Odom Jr. a Gyilkosság az Orient expresszen című filmbenForrás: EW

Daisy Ridley az esetről azt mondta az USA Todaynek:

Ami történt, az érthető és nyilvánvaló, hiszen csak egy nagy alakításom volt eddig. Magamnak is bizonyítanom kellett, hogy igenis méltó vagyok arra, hogy egy ilyen dolognak a része lehessek. Szóval nagyon örültem, hogy részt vettem a válogatáson. Tisztában vagyok vele, hogy egy igazi kezdő vagyok.

Daisy Ridley, Star Wars: Az ébredő ErőForrás: Fórum Hungary

Szerénysége ugyanakkor tiszteletre méltó. Amúgy a közönség idén még egy produkcióban láthatja Daisy Ridleyt, a mozikban decemberben debütáló Star Wars: Az utolsó Jedik című filmben.

Daisy Ridley a Star Wars: Az utolsó Jedik című filmbenForrás: Fórum Hungary