Christopher Plummer sajnálja Kevin Spacey-t, de eljátssza a szerepét

2015 Toronto International Film Festival - "Remember" Premiere - Red Carpet GettyImageRank2 HORIZONTAL Canada Toronto ACTOR Film Premiere FILM Premiere Photography Film Industry Red Carpet Event Christopher Plummer Roy Thomson Hall Arts Culture and Entert
TORONTO, ON - SEPTEMBER 12: Actor Christopher Plummer attends the "Remember" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at Roy Thomson Hall on September 12, 2015 in Toronto, Canada. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Christopher Plummer a Vanity Fair-nek nyilatkozott Kevin Spacey lecseréléséről.
Vágólapra másolva!

A Sony attól tartva, hogy a szexuális zaklatással vádolt Spacey szerepeltetése miatt elszállhatnak A világ összes pénze című filmük Oscar-esélyei, úgy döntött: kivágják Spacey jeleneteit, és Christopher Plummerrel forgatják újra azokat.

Kevin Spacey az All the Money in the World című filmben Forrás: Sony Pictures

Ennek kapcsán szólalt meg most Plummer a Vanity Fairben:

Christopher Plummer Forrás: AFP/Kevin Winter

A színész elmondta, hogy Ridley Scott hívta fel a múlt héten, hogy felajánlja a lehetőséget:

Plummer azt is elmondta: az ügyvédjét alakító Mark Wahlbergre, illetve a lányát alakító Michelle Williamsre is szüksége lesz a rendezőnek:

Michelle Williams és Mark Wahlberg az All the Money in the World című filmben Forrás: Sony Pictures

A milliós költségvetésű pótforgatás november 20-án kezdődik, és a stúdió nem változtatott a premierdátumon. Továbbra is december 20-án tervezik bemutatni a filmet az USA-ban.

A Sony számára az a legfontosabb, hogy A világ összes pénze indulhasson az Oscaron.