Újabb hollywoodi szexbotrány: Sylvester Stallone is célkeresztben

Vágólapra másolva!
A Daily Mail birtokába került 1986-os rendőrségi jelentés szerint Sylvester Stallone megtámadott és szexuálisan zaklatott egy akkor 16 éves lányt. A sztár szerint az eset nem történt meg.
Vágólapra másolva!
Forrás: AFP

Szóvivőnőjén keresztül tagadja a vádat Sylvester Stallone, aki a rendőri jelentés szerint 1986 júliusában a színész hotelszobájában szexuálisan bántalmazott egy 16 éves kamaszlányt.

A Daily Mailben idézett rendőrségi jelentés szerint az eset akkor történt, amikor (az akkor 40 éves) Stallone a Túl a csúcson című filmjét forgatta Las Vegasban. Az ügyben egyelőre anonimitást élvező áldozat a családjával nyaralt, és összetalálkozott a sztárral a Hilton hotelben, ahol autogrammot kért a színésztől.

Ezután Stallone testőre, Mike De Luca megkérdezte a 16 éves lányt, mi lenne, ha Stallone érdeklődést mutatna iránta. A tinédzser pozitív válasza után De Luca kulcsot adott Stallone szobájához, ahol a lány este találkozott a színésszel és annak testőrével.

Stallone és a lány lefeküdtek egymással, ám kisvártatva megjelent De Luca is, és csatlakozni szeretett volna. Ekkor mindkét férfi arra kényszerítette a lányt, hogy orálisan elégítse ki De Lucát.

A rendőri jelentés szerint Stallone és testőre megfenyegették a lányt, hogy bántalmazni fogják, ha bárkinek beszél az esetről.

A Las Vegas-i rendőrkapitányság szóvivőnője, Laura Meltzer szerint az állítólagos dokumentum hitelessége megkérdőjelezhető. Ugyanakkor John Samolovitch nyugalmazott detektív, a város szexuális bűnözés elleni csoportjának akkori vezetője szerint a Daily Mailben idézett jelentés hitelességéhez nem fér kétség.

A rendőri jelentés szerint a lány annyira megrettent és össze volt zavarodva, hogy nem akart feljelentést tenni, ezért sem indult eljárás akkor Stallone és De Luca ellen.

– kommentálta a sajtónak az ügyet Stallone szóvivője, Michelle Bega.

A szóvivőnő a TMZ-nek azt mondta, senki nem tudott az egész esetről semmit, amíg a napokban elő nem állt a Daily Mail a hírrel. Maga Stallone is így értesült az egész esetről, mivel szerinte meg sem történt.