Az új Star Wars sztárja, Daisy Ridley máris a visszavonulást tervezi

2017.11.30. 17:33

Pár hét és jön az új Star Wars film, a rajongókat folyamatosan újabb és újabb információkkal tartják izgalomban a stáb tagjai. A Rey-t alakító Daisy Ridley most egy kevésbé örvendetes tervét osztotta meg a Rolling Stone riporterével.

Daisy Ridley Az utolsó JedikbenForrás: AFP

A színésznő ugyanis nem tervezi, hogy újból eljátssza Rey szerepét. Legalábbis negyedszerre – a IX. epizódot még, a szerződésének megfelelően, leforgatja.

Nagyon izgatott vagyok, hogy elkészítsük az új trilógia harmadik részét. De a fejemben három film van. Azt hiszem utána ideje lesz kiszállni" – mondta Ridley.

Arra a kérdésre, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy 30 év múltán meggondolja magát, és – Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher példáját követve – visszatérjen a SW-univerzumba, a színésznő azt felelte:
Ki tudja? Őszintén, úgy érzem, a világnak is vége lesz 30 éven belül. De ha 30 év múltán nem a föld alatt élünk, összekapcsolt cellákba zárva, akkor biztosan. Talán."
Időközben a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson szomorította el a széria rajongóit azzal, hogy kijelentette: felesleges egy régóta visszasírt „klasszikus" karakter, Lando Calrissian visszatérésében reménykedniük.