A kétszázezret ostromolja A Viszkis

Vágólapra másolva!
Csak egy kevés hiányzik a kétszázezres nézőszámhoz A Viszkisnek. Három hétvége után 199 935 nézőnél tart az Ambrus Attila életét feldolgozó akciófilm.
Vágólapra másolva!

Továbbra is sokan kíváncsiak Antal Nimród filmjére. A legutóbbi hétvégén további 38 345 jegyet adtak el a filmre, ezzel összességében megközelítette a kétszázezres nézőszámot. Noha a mostani eredményével már csak a második a hétvégi listán, biztossággal kijelenthető, hogy év végére jócskán meghaladja majd a negyedmilliós látogatottságot.

A hétvége legnézettebb filmje a múlt csütörtök óta vetített Megjött Apuci 2 volt. A Mel Gibsonos karácsonyi komédiára 50 260 néző volt kíváncsi a hétvégén (15 ezerrel kevesebben, mint A Viszkis-re a nyitóhétvégén).

A lista harmadik helyén a Rossz anyák karácsonya áll, 16 223-as hétvégi eredménnyel, ezt Az igazság ligája követi, amit 8 918-an láttak szombat-vasárnap.

A hétvégi lista hetedik helyén álló Thor : Ragnarök összességében az aktuális top10 legnézettebb filmje, november 2-kai premierje óta 361 475 néző látta, ebből 6 996-en most hétvégén.