A Star Wars jedilánya a brit ELLE címlapján

2017.12.14. 16:36

A 25 éves Daisy Ridley, az új Csillagok háborúja részek főszereplője a brit ELLE címlapján is a Star Wars-t népszerűsíti, igaz nem fénykarddal, hanem brit dámaként. A londoni születésű színésznőn persze jól látszik: nagy- és kisestélyiben is vele van az Erő.

Daisy Ridley az ELLE címlapjánForrás: ELLE

 Az ELLE cikkéből kiderül, hogy a színésznőt Harrison Ford az apjára emlékezteti.

Mindkettejünknek van fülbevalója, ami kib...ott menő" -- mondja Ridley.

Harrison Ford az apjára emlékeztette a színésznőtForrás: ELLE

 Az ELLE interjújában a színésznő Carrie Fisherről is beszél: a tavaly elhunyt Fisher sok hasznos tanáccsal látta el, például azzal, hogy ne féljen a sikertől, hanem élvezze ki.

Ridley nem fél a sikertőlForrás: ELLE

 Nem hiszem, hogy jó voltam az első filmben" -- vallott Daisy Ridley arról, hogy mekkora nyomás nehezedett rá, mert úgy érezte, meg kell felelnie a rajongóknak. Reméli, hogy Az utolsó Jedik-ben nyújtott alakításával már nem csak ő, de a SW-rajongók is elégedettek lesznek.

Nem akar hátat fordítani a SW-rajongóknak, de a kilencedik rész után elbúcsúzik Rey szerepétől.Forrás: ELLE

 A színésznő nem rég arról beszélt, hogy a kilencedik epizód után eltávolodna a Csillagok háborúja univerzumától. Az énekesnőként is tevékenykedő Ridley az ELLE-ben beszámolt egy számára fontos találkozásról, és annak köszönhető sikerélményről. Daisy Ridley is énekel Barbra Streisand tavaly megjelent Encore című albumán.

De az élet sötétebb oldalát sem hagyja szó nélkül: nyíltan beszél az őt sújtó endometriózis nevű betegségről. A nők 6-10 százalékánál előforduló nőgyógyászati kórkép egyik tünete az erős hasi fájdalom, lehetséges következménye a meddőség.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK