Újabb nemi erőszakkal vádolják Steven Seagalt

2018.01.12. 17:15

Újabb nő vádolja Steven Seagalt nemi erőszakkal. Az 1993-es eset áldozata, Regina Simons a Lángoló jég című filmen dolgozott együtt Seagallal, aki a hotelszobájában támadt a nőre.

A Lángoló jég idején 18 éves Regina Simmons a The Wrap-nak számolt be az esetről, miszerint Seagal meghívta a forgatás záróbulijára, ám amikor a nő belépett a sztár Beverly Hills-i otthonába, kiderült, rajtuk kívül senki más nincs ott.

Sőt, nyoma sem volt bármilyen ünnepségnek.
Bevitt a szobájába, ahol bezárta az ajtót és megcsókolt. Aztán elkezdett vetkőztetni, és mielőtt magamhoz térhettem volna, már rajtam is volt, és megerőszakolt. Akkor még szűz voltam – mondta Simmons.

Regina Simmons a Lángoló jég forgatásán. A háttérben Steven SeagalForrás: The Wrap

A most 43 éves nő állítja, esélye sem volt a nála háromszor nagyobb Seagallal szemben.

Zokogtam, amikor rám mászott. Aztán miután végzett, azt kérdezte, akarok-e pénzt. A fejemet ráztam és kirohantam a kocsimhoz – mondta Simmons, aki arról is beszámolt, hogy már a szereplőválogatás idején szemet vetett rá a sztár.

A színész a válogatás után a félig navajo, félig sziú nőt bátyjával együtt meghívta a lakókocsijába. A lakókocsiban a nő megemlítette, hogy fáj a feje, amire a Seagal felajánlotta, hogy megmasszírozza.

A The Wrap cikkében megszólal Faviola Davis holland modell is, aki még 2017 novemberében az Instagramon számolt be arról, hogy Seagal 2002-ben letámadta egy meghallgatáson.

In light of the allegations by #PortiadeRossi, I want to speak up about something I should have years ago. When I was 20 I was auditioning for a movie with #StevenSeagal and was sexually assaulted by him. During all our initial interactions, there was a production assistant or casting director present along with Steven. We established a relationship via text, and bonded about similar interests like Buddhism. After 2 callbacks (during the day and always with others present), I was invited for a private audition at the W Hotel late in the evening. Steven said the audition was to see my figure. I was told to wear a bikini under my clothes, and that the PA and casting director would also be there. As this is quite standard in the modeling industry, I agreed to the audition. I was escorted to the room by Steven’s personal assistant. I assumed the PA and casting director were already in the room, but when I arrived no one was there but Steven and his security who stood blocking the door. I noted this was a bit strange, but he apologized and explained they had other obligations. Steven asked if I would take off my clothes and walk for him in my bikini. After doing so (he was on the couch and I was at a far enough distance to do a catwalk for him), he approached me and said he wanted to act out a romantic scene. I was hesitant and expressed this, then he started fondling my breasts and grabbing my crotch. I quickly yelled “This audition is over!”, and tried to run out of the room but was blocked by his security. I started making a noticeable amount of noise, and his security realized I would alert someone,and let me leave. I never reported this to anyone out of fear that someone like Steven, with such a huge amount of power, influence, and money would easily win a legal battle; and furthermore that I would damage my career. However, as others are now speaking out against Steven, I would like to do the same. This was unfortunately not the last time I experienced this type of behavior from men, and it is completely unacceptable.

Faviola Dadis (@neurosciencebarbie) által megosztott bejegyzés,


Állítása szerint a színész egy hotelben fogadta „magánmeghallgatásra", ahol azt kérte a modelltől, hogy a kabát alatt csak egy bikinit viseljen, hogy jobban meg tudja nézni az alakját. A meghallgatás aztán odáig fajult, hogy Seagal torkon ragadta a nőt, miközben a mellét fogdosta.„A meghallgatásnak vége" – szuszogta állítólag Davis, aki miután kiszabadult a színész szorításából, megpróbált elmenekülni. Seagal testőre azonban útját állta. Ekkor a nő kiabálni kezdett, amitől a férfiak megijedtek, és hagyták elmenni.

Davis és Simmons a múlt hónapban feljelentést tett a Los Angeles-i rendőrségen.

Nem ez az első eset, hogy a színészt helytelen szexuális viselkedéssel és erőszakkal vádolják, több színésznő, köztük Portia de Rossi, Julianna Marguilles és Katherine Heigl is azt állították, Seagal szeret erőszakoskodni a nőkkel.

KAPCSOLÓDÓ CIKK