Már százezernél is többen látták a Testről és lélekrőlt

Testről és lélekről (Borbély Alexandra)
Vágólapra másolva!
Az elmúlt hétvégén is a Jumanji – Vár a dzsungel című filmre váltották a legtöbb jegyet. A nyolcadik Csillagok háborúja epizód iránt egyre csökken az érdeklődés, miközben Enyedi Ildikó több fesztiválon is díjazott alkotása, a Testről és lélekről átlépte a százezres nézőszámot.
Vágólapra másolva!

A Jumanji-remake áll a hétvégi mozilátogatottsági lista top 10-nek élén, szombat-vasárnap 34 128 jegyet adtak el rá. A top10 második helyén a múlt héten bemutatott Liam Neesonos akciófilm, a The Commuter – Nincs kiszállás áll (29 144), így 2017 legnézettebb filmje, az 5 héttel ezelőtt bemutatott Star Wars: Az utolsó Jedik már csak a harmadik helyen szerepel, 23 274 hétvégi nézővel.

Ez nem sokkal több, mint a negyedik helyen álló Insidious – Az utolsó kulcs és az ötödik helyen végzett Apavadászat nézőszámai: a horrorfilmet 20 621-en, az Owen Wilsonos vígjátékot 20 350-en látták a hétvégén.

Igaz, a Star Wars-filmet eddig 862 698 néző látta, így érthető, ha az utóbbi időben hetente 40 százalékkal csökken a nézők érdeklődése.

Nem sokon múlt, hogy nyolc hét után is, de A Viszkis benne maradjon a legjobb 10-ben. Antal Nimród akciófilmjét 6 922-en nézték meg szombat-vasárnap, míg a mostani tízediket, a három hete bemutatatott A legnagyobb showman-t 7 164-en. Azaz 242 jegyen múlt csak a top10.

Nem mintha ezen múlna A Viszkis további sikere: alig háromezer látogató választja el a 300 ezres nézőszámtól.

Testről és lélekről (Borbély Alexandra) Forrás: Mozinet

A tavalyi év legnagyobb magyar fesztiválsikere, a Testről és lélekről épp a hétvégén lépte át a 100 ezres össznézőszámot, ráadásul úgy, hogy most többen nézték meg, mint az ezt megelőző hétvégén (8 százalékos javulás). Ugyancsak ezen a hétvégén nézték meg a legjobb idegen nyelvű film Oscar-szavazói Enyedi Ildikó filmjét, a jövő héten derül ki, hogy a Testről és lélekről ott lesz-e a díj 5 jelöltje között.