Ma nézi meg A Viszkist a 300 ezredik néző

Vágólapra másolva!
A magyar mozik hétvégi box-office listáján a 11-ik volt Antal Nimród filmje, de a teljes heti nézettség alapján újra visszajött a Top 10-be, még mindig, két hónap után is a kilencedik a legtöbbet nézett mozifilmek közül.
Vágólapra másolva!

A heti toplista élén továbbra is a Jumanji – Vár a dzsungel áll, az elmúlt 7 nap alatt csaknem 40 ezer néző volt kíváncsi rá. Második a legújabb Liam Neesonos akciófilm, a The Commuter – Nincs kiszállás, amit bemutatója hetén 35 158-an láttak.

2017 legnézettebb filmje, a Star Wars: Az utolsó Jedik már csak a harmadik helyen áll, a karácsonyra időzített slágerfilmet egy hét alatt 28 422 néző látta (össznézettsége: 873 818). A SW-franchise legújabb darabja ráadásul nem mindenhol hódította meg a mozikat, Kínában annyira alacsony volt az érdeklődés, hogy úgy tűnik, a filmet visszavonják az ottani forgalmazásból. Igaz, az eredeti trilógiát nem is vetítették az ázsiai országban, így ott kevésbé alakult ki a SW-filmekre igényt tartó rajongótábor.

A magyar mozinézők viszont nyolc hét elteltével is kíváncsiak a bankrablós akciófilmre. A Viszkis a hétvégi gyengébb eredmény után visszakapaszkodott a legnézettebb 10 film közé. Antal Nimród filmjét 9 224, ezzel hét nézővel előzte meg A legnagyobb showman-t, amelyet 9 217 néző látott a múlt héten. A Viszkist eddig 299 194-en látták, vagyis ma este szinte biztosan áttöri a 300 ezres határt.