Salma Hayek: Weinstein szét akarta verni a térdemet

Salma Hayek és Oprah Winfrey
Vágólapra másolva!
A színésznő ezúttal Oprah Winfrey-nek mesélt arról, mit kellett átélnie Harvey Weinsteintől a Frida forgatásán. Miután a színésznő visszautasította, a producer azzal fenyegetőzött, hogy szétveri Hayek térdeit, ráadásul ezt nem is a szemébe mondta, hanem a film rendezőjének.
Vágólapra másolva!

Salma Hayek már korábban is beszélt arról, hogy Weinstein végig nyomult rá a Frida készítése közben, majd amikor visszautasította, megfenyegette, hogy megöli. A színésznő most Oprahnak mesélt a Weinsteinnel való traumatikus munkáról.

- mondta Weinstein Hayekről a film rendezőjének, Julie Taymornak.

Salma Hayek és Oprah Winfrey Forrás: Kevin Mazur/Getty Images

Hayek még a #MeToo mozgalom kezdetén adott interjút a New York Timesnak arról, hogyan zaklatta és fenyegette Weinstein a 2002-es életrajzi film készítése közben. Többek között arról beszélt, hogy a hollywoodi mogul azt mondta neki,

Hayek beszámolója szerint Weinstein folyamatosan szexuális ajánlatokkal bombázta őt masszázstól orális szexig, majd a visszautasításoktól egyre agresszívabbá vált. Ami a Frida Kahlo életéről szóló filmet illeti, Weinstein több erotikát szeretett volna látni benne, és sikerült is kizsarolnia Hayekből és Ashley Juddból egy leszbikus szexjelenetet.