Schwarzenegger csatlakozott Michael Fassbender filmjéhez

Arnold Schwarzenegger
Vágólapra másolva!
Arnold Schwarzenegger olyanokhoz csatlakozott a Kung Fury szereplőgárdájában, mint Michael Fassbender és David Hasselhoff. A film főhajtás lesz a '80-as évek akciómozija előtt, a rendező David Sandberg, aki saját rövidfilmjét gondolja tovább. 
Vágólapra másolva!

Sandberg 2015-ös, félórás Kung Fury című filmje főhajtás volt a '80-as évek zsaru- és harcművészeti filmjei előtt, és annak elég sikeres is volt, 2015-ben Cannes-ba is kijutott. Az egész estés változat a Variety szerint műfajilag akció-vígjáték, ami a '80-as évek közepének Miamijában játszódik, a történetről csak annyit lehet tudni, hogy egy zsaru halála okoz majd bonyodalmakat a rendőrség berkein belül.

Arnold Schwarzenegger Forrás: ROB LATOUR/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK

Schwarzenegger kiválasztása a szerepre azért is ötletes, mert ő az egyik ikonja a '80-as évek hollywoodi akciófilmjeinek: olyan klasszikusokban szerepelt, mint a Terminátor, a Vörös zsaru, a Conan, a barbár és a Ragadozó. A Kung Fury producerei David Katzenberg, Seth Grahame-Smith és Aaron Schmidt, ők áltak a tavalyi év egyik legjobb horrorja, a Stephen King regényén alapuló Az mögött is.