Oscar-díjas rendező készítheti a következő Bond-mozit

'Battle of the Sexes' premiere, BFI London Film Festival, UK - 07 Oct 2017 BATTLE SEXES PREMIERE BFI LONDON FILM FESTIVAL UK 07 OCT 2017 DANNY BOYLE Film Director Alone Male Personality 64340250 Mandatory Credit: Photo by Vianney Le Caer/REX/Shutterstock
Danny Boyle
Vágólapra másolva!
Danny Boyle, a Gettómilliomos-ért Oscar-díjat nyert rendező komoly esélyekkel indul a 25. Bond-mozi rendezői székéért. Ez azt jelentené, hogy az egyik legsikeresebb brit rendező készítheti el az angol titkosügynök legújabb kalandját. 
Vágólapra másolva!

A Variety írta meg, hogy Danny Boyle igen előkelő helyen áll az MGM listáján, akik épp rendezőt keresnek a 25. Bond-mozihoz, ami már egészen biztosan Daniel Craig utolsó munkája lesz majd a címszerepben.

A brit direktor ajánlatot még nem kapott, de nem titok, hogy imádna Bond-filmet készíteni, és már a Skyfall és a Spectre című előző két rész rendezésére is esélyes volt.

Danny Boyle Forrás: Vianney Le Caer/REX/Shutterstock

Eddig Yann Demange tűnt befutónak, aki rendezett már például egy kiváló zombis minisorozatot (Dead Set) és egy jól sikerült mozit is ('71), viszont az MGM a Variety szerint egy neves rendezőt szeretne. Danny Boyle olyan filmekkel vált ismertté, mint a Trainspotting, A part, a 28 nappal később, a Napfény és a Gettómilliomos.