Nem fogja elhinni, ki rendezi a következő részt a kultikus sci-fi sagából

null null Chris Pine plays Kirk in Star Trek Beyond from Paramount Pictures, Skydance, Bad Robot, Sneaky Shark and Perfect Storm Entertainment
Chris Pine plays Kirk in Star Trek Beyond from Paramount Pictures, Skydance, Bad Robot, Sneaky Shark and Perfect Storm Entertainment
Vágólapra másolva!
Női rendező készítheti a Star Trek 4-et: a Paramount stúdió és J.J. Abrams, a reboot rendezője egyaránt nőt kerestek a posztra, és úgy tűnik, meg is találták S.J. Clarkson személyében. 
Vágólapra másolva!

A sci-fi sorozat Gene Roddenberry író, producer, futurológus 1960-as években sugárzott tévészériáján alapul.

A sorozat nyomán 1979 óta készülnek egészestés játékfilmek, de még egyiket sem rendezte nő.

A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a Paramount ezen mindenképpen változtatni akar.

Chris Pine Kirk kapitánya Forrás: Kimberley French

J. J. Abrams, a 2009-ben újrakezdett mozis Star Trek-széria rendező-producere is női rendezőt szeretne a negyedik részhez, amelynek fő szerepeit Chris Pine és Zachary Quinto alakítja.

A stúdió már tárgyal S.J. Clarksonnal, aki a Netfix számára rendezte a Jessica Jones-sorozat bevezető filmjét, és korábban olyan sorozatok epizódjait rendezte, mint az Orange is the New Black, a The Defenders, a Collateral és a Hősök.

A Star Trek 4 forgatókönyvét J.D. Payne és Patrick McKay írta.

A Paramount egyébként egy sorozattól különálló Star Trek-mozit is tervez, amelyet Quentin Tarantino rendez majd.

A legutóbbi Star Trek-epizód, a Sötétségben 2016-ban jelent meg, Észak-Amerikában 158 millió dollárért, a tengeren túli piacokon 184 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők.