A Jurassic World sztárja megmutatta a filmtörténet legdrágább jelenetét - videó

Chris Pratt a Jurassic World: Bukott birodalomban
Vágólapra másolva!
Chris Pratt mindig megragadja az alkalmat arra, hogy vicces videókkal dobja fel mások napját. Most a Jurassic World: Bukott birodalom premierjét igyekszik saját készítésű, Lego-filmklipekkel népszerűsíteni.
Vágólapra másolva!

Június 7-én megérkezik a mozikba a dinós franchise legújabb darabja, és az épp Kínában turnézó Chris Pratt kisfilmek készítésével igyekszik rajongótáborát mozgósítani, no meg elviselhetőbbé tenni az utazás üresjáratait.

Nemcsak a kisfilmek, de a "rendező" ezekhez fűzött megjegyzései is viccesek. Az alábbi videót például úgy harangozza be, mint a filmtörténet legdrágább jelenetét, ami 40 millió dollárba került. Az egyébként valóban látványos házivideó cukiság-szintjét jócskán megdobja Pratt 6 éves kisfiának nevetése a háttérben.

This shot alone cost 40 million dollars, the most expensive shot in film history. Peep this never before seen look at #jurassicworldfallenkingdom

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés,

A Pratt-féle legós dinómozihoz (JurassicWorld:ShanghaiMotorcycle) motoros jelenet is készült:

Get ready for heart pounding action in this new exclusive clip from JurassicWorld:ShanghaiMotorcycle

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés,

Valamint egy afféle werkfilm is született "a kritikusok által az Instagram történetének legnagyobb legós-dinós-motoros filmjének nevezett" mű forgatási nehézségeiről: