Amber Heard imád meztelenkedni az új filmjében - videó

Glamour Women Of The Year 2016 - Red Carpet GettyImageRank3 WOTY Arts Culture and Entertainment Celebrities FASHION Awards Ceremony
LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 14: Model/actress Amber Heard attends Glamour Women Of The Year 2016 at NeueHouse Hollywood on November 14, 2016 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images for Glamour/AFP
Vágólapra másolva!
Befutott a London Fields előzetese, amiben Amber Heard szexisen meztelenkedik, és a karaktere is férfiak elcsábításában jeleskedik elsősorban. A filmet már 2015-ben be akarták mutatni, de az alkotók közti pereskedések miatt csak idén sikerül eljuttatni a moziforgalmazásig.
Vágólapra másolva!

- mondja Heard a trailerben. A karaktere, Nicola Six Billy Bob Thornton figurája szerint

A filmet 2015-ben akarták bemutatni a torontói filmfesztiválon, de a rendező, Mathew Cullen beperelte a producereket, akik szerinte kivették a kezéből a végső vágás jogát és nem fizették ki.

A producerek aztán beperelték Heardöt, aki szerintük nem állt rendelkezésükre a film befejezéséhez, de a színésznő is perelt, amiért a producerek egy dublőr segítségével próbálták elérni, hogy úgy tűnjön, a színésznő sokat meztelenkedik a filmben.

A filmben szerepel még Billy Bob Thornton, Jim Sturgess, Theo James, Cara Delevingne és Heard exférje, Johnny Depp is.