Los Angelesbe igazolt, máris filmszerepre készül a kosarassztár

2018.07.12. 11:33

LeBron James és cége, a SpringHill Entertainment eladta Steve Mallory filmötletét, ami vígjáték lesz, és a Los Angeles Lakers újdonsült játékosa valószínűleg szerepelni is fog benne, most épp erről tárgyalnak vele.

Ez lehet James második komoly filmszerepe Amy Schumer sikeres vígjátéka, a Kész katasztrófa után, amiben a sztár önmagát alakította. A filmes karriert láthatóan komolyan gondoló James az NBA szabadügynök-piacának nyitásakor igazolt a Los Angeles Lakershez négy évre, 154 millió dollárért. A cége már korábban eladott egy Hustle című forgatókönyvet, aminek köszönhetően a csatár beléphetett az amerikai producerek céhébe. 

LeBron JamesForrás: AFP/2018 Getty Images/Maddie Meyer

Steve Mallory munkásságából már készült mozifilm, A főnök című vígjáték Melissa McCarthy főszereplésével. James cége készíti a remake-et az 1990-es Micsoda buli! című filmből is. A kosaras zsinórban nyolc nagydöntőben szerepelt az NBA-ben, a liga ikonja és legnagyobb sztárja, háromszoros bajnok, amiből kettőt a Miami Heat, egyet a Cleveland Cavaliers színeiben nyert.