Látlak: Bella Thorne-t szellemek zaklatják

látlak
Vágólapra másolva!
A tizenhat éves Ronnie Caldert (Bella Thorne) egészen addig nem zavarják a kísértetek, amíg egy ismeretlen szellem zaklatni nem kezdi. Először a tanárától, majd egy titokzatos osztálytársától kér segítséget, hogy aztán ne csak az apja halálát okozó katasztrófára, de a kísértetek felbukkanására is magyarázatot kapjon. Mindeközben a saját életéért is harcolnia kell.Ha kíváncsi arra, hogyan száll szembe a Disney üdvöskéje egy kísértettel, játsszon, és nyerjen jegyet a filmre!
Vágólapra másolva!

A tizenhat éves Ronnie Calder (Bella Thorne) minden nap az apjával reggelizik – egész pontosan az édesapja „maradványával", vagyis amolyan kísértetével. A férfi ugyanis több millió másik, Amerika középnyugati részén élő emberrel együtt tíz évvel korábban meghalt, amikor egy szigorúan titkos kormányzati laborkísérlet katasztrófával zárult. Miután egy ismeretlen kísértet zaklatni kezdi Ronnie-t – ráadásul olyan, látható hatást gyakorol a fizikai világra, amilyenre elvileg nem is lenne képes –, a lány egy megbízható tanárjától, Mr. Bittnertől (Dermot Mulroney) kér segítséget és tanácsot. De mert nem elégíti ki a férfi magyarázata, Ronnie összeáll egy osztálytársával, a rejtélyes múltú, "magányos farkas" Kirkkel (Richard Harmon), hogy kiderítse, mit akarhat tőle a kísértet.

Válaszokat keresve elutaznak a chicagói laborbaleset helyszínére, ahol szemtanúi lesznek, amint néhány kísértet újrajátszik egy vérfagyasztó gyilkosságot. Ronnie-ék aztán friss felismerések birtokában visszatérnek a lány fagyos külvárosi házába, hogy szembeszálljanak a meggyötört gyilkossal, aki Ronnie életére tör.

A Látlak sajátos, a veszteség és megváltás témáit is feszegető természetfeletti thriller a Break My Heart 1,000 Times című népszerű young adult-regény alapján, amelynek vérpezsdítő kísérőzenéjét az Emmy-díjas komponista Bear McCreary szerezte.


A Látlak főhősét Hollywood új üdvöskéje, Bella Thorne alakítja (Éjjeli napfény, Amityville – Az ébredés, Kavarás), mellette olyan színészekkel találkozhatunk a filmben, mint Richard Harmon (Átoksziget, Jégkatasztrófa), Dermot Mulroney (Augusztus Oklahomában, Álljon meg a nászmenet!), Louis Herthum (Westworld, True Blood), Amy Price-Francis (A sötét ötven árnyalata, A megtisztulás éjszakája: Anarchia), Thomas Elms (Időutazók) és Hugh Dillon (Wind River – Gyilkos nyomon, Gyilkosság).

A filmet Scott Speer (Éjjeli napfény, Step Up 4.: Forradalom) rendezte Jason Fuchs (Wonder Woman, Jégkorszak 4.: Vándorló kontinens) forgatókönyvéből, amely Daniel Waters Break My Heart 1,000 Times című regényén alapszik.

Nyereményjátékunk lezárult. A helyes megfejtés a C) válasz volt:

Bear McCreary A kolosszus zenéjét szerezte.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt a Cinema City Lurdy Ház moziba október 11-én 19 órakor kezdődő vetítésünkre:

Abonyi Viktor, Annau Kristóf, Asztalos Olivér, Bajáki Zsuzsa, Bánkuti András, Becző György, Bedő Barnabás, Bihari Norbert, Bodnár Sándor, Czompa Tamás, Cselényi Gábor, Csötönyi András, Csukonyi Zoltán, Dávidné dr. Bíró Márta, Dib Ferenc, Földes Ferenc, Fűri Sebestyén, Gálosi Dániel, Garaguly Patricia, Hangya Andrea, Hégely Roland, Jakus Ádám, Kincses Benjamin, Králik Tamás, Kronvald Erzsébet, Láng Anita, Lestár Barnabás, Lókucza Sándor, Michalecz Zsombor, Miskolci Andrea, Molnár Edina (dr.), Pajor Csanád, Piuk Szilárd, Perutek László, Porcsalmy Anna, Pördi Gábor, Puszta Krisztina, Reiter Dezső, Ruzicska Péter, Sándor Szilvia, Stummer Dóra, Szmolen Sándor, Szilágyi Bertalan, Tasner Sándor, Vida Zsigmond, Velkei Dénes,Votisky András, Witzing Péter, Zeller Ádám, Zentai Frigyes.

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!