Továbbra is a Venom és a Csillag születik uralja a mozis bevételi ranglistát Észak-Amerikában

tom hardy venom
Vágólapra másolva!
A Venom című thriller és a Lady Gaga főszereplésével készült Csillag születik uralta továbbra is a mozis bevételi ranglistát Észak-Amerikában, előbbi 35,7 millió dollárt, utóbbi 28 millió dollárt forgalmazott október második hétvégéjén. Ryan Gosling új filmje, Az első ember bemutatkozása elmaradt a várakozásoktól.
Vágólapra másolva!

A lesújtó kritikák ellenére a mozirajongók kíváncsiak a Ruben Fleischer rendezésében készült, látványos anti-szuperhős filmre, amelyben Tom Hardy alakítja Eddie Brock újságírót, aki természetfölötti képességekre tesz szert egy Venom nevű földönkívülinek köszönhetően. Az észak-amerikai mozikban eddig mintegy 142 millió dollárt forgalmazott a film tíz nappal ezelőtti bemutatása óta.

A ranglista második helyén maradt a Csillag születik Bradley Cooperrel és Lady Gagával a főszerepben. A zenés romantikus produkciót szintén tíz napja mutatták be. azóta 94 millió dollár jegybevételt hozott a hazai mozikban.


Az Oscar-díjas Damien Chazelle rendezésében készült, hétvégén bemutatott Az első ember című film került a box-office lista harmadik helyére 16,2 millió dolláros bevétellel, amely alulmúltja a várakozásokat. A Universal Pictures azonban azt reméli, hogy a Neil Armstrong amerikai űrhajós életéről szóló filmet hosszasan fogják műsoron tartani az mozik. Az első ember 60 millió dolláros költségvetéssel készült.