Négy özvegy gengszter: Oscar-díjasok parádéja

nyughatatlan özvegyek
Vágólapra másolva!
Négy nő, akikben nincs semmi közös – pusztán egy dolog: az adósság, ami halott férjeik alvilági tevékenysége után maradt. Napjaink Chicagójában, egy zaklatott korban Veronica (az Oscar-díjas Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) és Belle (Cynthia Erivo) maguk kívánják alakítani sorsukat; együtt igyekeznek változtatni szorult helyzetükön és biztosítani jövőjüket, szembeszállva néhai férjeik ellenségeivel. Az Oscar-díjas Steve McQueen (12 év rabszolgaság) rendezésében és a Holtodiglan szerzője, Gillian Flynn forgatókönyvéből készült, bűnnel, szenvedéllyel és korrupcióval átitatott film további szereplői Colin Farrell, az Oscar-díjra jelölt Daniel Kaluuya, az Oscar-díjra jelölt Jacki Weaver, az Oscar-díjas Robert Duvall és az Oscar-díjra jelölt Liam Neeson.
Vágólapra másolva!

A nyolcvanas években készült brit sorozat, az Özvegyek a kiindulópontja Steve McQueen új filmjének: a forgatókönyvet Gillian Flynn és McQueen a két évadot megélt széria ihletésére, Lynda La Plante eredeti szkriptjének felhasználásával írta meg.

Az alapsztori nem változott, csak a kor és a helyszín, de a középpontban ezúttal is négy nő áll, akik férjeik balul sikerült bankrablása után megözvegyülnek, és mert a férfiak rosszul választották ki utolsó célpontjukat, kénytelenek bankrablónak állni.

A fordulatokban gazdag film november 22-én érkezett a magyar mozikba. Ha szeretné megnézni, játsszon, és nyerjen páros jegyet a filmre.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) volt: Michael Fassbender szerepelt Steve McQeen három nagyjátékfilmjében.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóink számára postázzuk a páros mozijegy kuponokat.

Czakó Tamás (Budapest), Czapár Zoltán (Budapest), Cselenyák Katalin (Budapest), Doszkocs Judit (Ercsi), Gasparik Szilvia (Budapest), Gáspár Magdolna (Budapest), Kovács Gergely (Budapest), Kronvald Erzsébet (Budapest), Kukkel Barbara (Martonvásár), Matics István (Budapest), Matyeák Szabolcs (Tárnok), Németh Edit Linda (Budapest), Nyíri István Zoltán (Budapest), Póczik Adrienn (Budapest), Takács Ármin (Sopron).

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!