Vágólapra másolva!
A Cirko Film, a Magyar Nemzeti Filmarchívum és az Aria Hotel Budapest együttműködésével folytatódik az őszi moziszezon. A szálloda mozi minőségű vetítőterme, a Teatro Aria március végéig minden kedden hollywoodi klasszikusokat, magyar és nemzetközi sikerfilmeket vetít. 
Vágólapra másolva!

- mondta el Balassa Péter a Cirko Film vezetője, akik A négyzet, Paterson, Ízlés szerint fűszerezve, Vendégek, Könyvesbolt a tengerparton, Csak a szerelem számít, Kezedben a sorsod és a Férfiak fecskében című filmek bemutatásában működnek együtt a szállodával.

A Magyar Nemzeti Filmarchívum korábban Claudia Cardinale és Klaus Maria Brandauer magyarországi látogatásának eseményei kapcsán kooperált az Aria Hotellel. Most a Sose halunk meg és a Macskafogó felújított változatát mutatják be közös akció részeként.

Van, aki forrón szereti, Casino Royale, Grand Budapest Hotel, A nagy Lebowski, majd karácsonyra hangolódva az Igazából szerelem – néhány további film az 5.1-es Dolby Stereo technikával felszerelt, földszinti Teatro Aria vetítési listájáról.

A filmvetítéseket nachos és sajtszósz helyett különleges gasztronómiai-élmény kíséri: Hollywood csillogása a koncepció szerint 8 koktélba, 6 bárételbe és 2 desszertbe fogalmazva elevenedik meg.

A CirkoFilm és a Magyar Nemzeti Filmarchívum együttműködésével 2019. március 31-ig zajló vetítések ingyenesek, de fogyasztáshoz, és a terem 50 főben maximált befogadóképessége miatt

regisztrációhoz kötöttek.

Részvételi szándékot a [email protected] címen lehet jelezni. A helyfoglalás érkezési sorrendben, minden kedden 18:30-tól lehetséges, a filmvetítések 19:00-kor kezdődnek.