Tíz dolog, amit nem tudott a hollywoodi szexjelenetekről

Brad Pitt szenvedélyes szexjelenete mindenkit ámulatba ejtett, Brad Pitt, Geena Davis, Thelma és Louise
Thelma and Louise (1991) Thelma et Louise Pers: Brad Pitt, Geena Davis Dir: Ridley Scott Ref: THE079DJ Photo Credit: [ MGM/Pathe / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement
Vágólapra másolva!
A Digital Spy összeállított egy 10-es listát a legmeglepőbb tényekről a hollywoodi szexjelenetek színfalai mögül. 
Vágólapra másolva!

1. Előfordul, hogy tánckoreográfus segít

Tricia Brouk tánckoreográfus részletesen elmondta, miből áll a munkája a forgatásokon: először egy táncossal maga mutatja be a koreográfiát, hogy a színészeket ne érje kínos meglepetés, de a végeredmény mégis egyszerre tűnjön spontánnak és gördülékenynek.

2. A nemi szerveket gyakran eltakarják

Persze van, aki nem szégyellős, de a többiek használhatják erre a helyszíni jelmeztervező kellékeit, amik között van "farok zokni" és "ágyék tapasz". Sarah Basta jelmeztervező felidézi, hogy egy nagy színész megkérdezte, egészen pontosan mit kell beletennie a "farok zokniba", és a válasz az volt, hogy mindent.

Maria Schneider és Marlon Brando Az utolsó tangó Párizsban című filmben Forrás: Mokép

3. Ha a színésznő menstruál, attól nem áll meg a forgatás

Az "ágyék tapasz" gyorsan leszedhető, így lehet alatta tampont cserélni, de ha ragasztóval van feltéve, akkor bizony fáj a leszedése.

Cikkünk folytatódik, lapozzon!