30 000 nézőnél jár a Rossz versek - videó

Reisz Gábor (Merthner Tamás) és Nagy Katica (Csák Anna, Tamás barátnője) a Rossz versek-ben
Vágólapra másolva!
A Rossz versek-et december 27-én kezdték vetíteni a magyar mozik. A filmet azóta több mint harmincezren nézték meg. Reisz Gábor rendező és csapata zenés videóval köszöni meg a közönség érdeklődését és a rengeteg pozitív visszajelzést.
Vágólapra másolva!

– így fogadták a nézők a várva várt Rossz versek-et, amely a magyar mozik előtt az A kategóriás tallinni és a torinói fesztiválon a nemzetközi közönségnek is nagy sikerrel mutatkozott be.

A rendező a bemutató óta több videóban üzent nézőinek. Most, hogy a Rossz versek elérte a harmincezres nézőszámot, újabb jellegzetes stílusú, zenés videóval szeretné megköszönni a magyar közönség érdeklődését.

"A hirtelen jött ötlet aztán hosszú előkészítéssel járt. Több mint 300 képhangkockára vagdostuk fel a filmet zörejek, zenei hangok és dialógok szerint. Ezután több napig gondolkodtunk azon, hogy hogyan is lehet ezt technikailag megoldani, előadni, és videót készíteni erről a rendhagyó produkcióról." – mondta el a rendező.

A videót Becsey Kristóf, a film egyik operatőre rögzítette, díszleteit pedig Tasnádi Zsófia, a film látványtervezője készítette a Studio Einz raktárában.