Nézze meg az elsők között Nicole Kidman legdühösebb alakítását!

DESTROYER_DAY_15-0253.cr2
DESTROYER_DAY_15-0253.cr2
Vágólapra másolva!
Január 24-én debütál a magyar mozikban Karyn Kusama rendezőnő új filmje, a Pusztító olyan sztárok főszereplésével, mint Nicole Kidman, Sebastian Stan és Tobby Kebbell. Aki kíváncsi az Oscar-díjas Nicole Kidman Golden Globe-jelölt alakítására, annak csak egy kérdésre kell helyesen válaszolnia, és páros jegyet nyerhet a film premier előtti vetítésére.
Vágólapra másolva!

Az órák című filmért Oscar-díjjal jutalmazott Kidman ezúttal női rendezővel dolgozott, Karyn Kusamával, aki olyan filmek rendezőjeként ismert, mint az Æon Flux és az Ördög bújt beléd.

Kidman Erin Bellt, a Los Angeles-i Rendőrség nyomozóját alakítja a filmben.

Tizenhat évvel ezelőtt beépült a rettegett Silas (Toby Kebbell) bűnbandájába a kaliforniai sivatagban. Amikor a társaság egyik brutális balhéja rosszul sült el, Erin lebukott, Silas pedig elmenekült. Sok évvel később azonban újra felbukkan: merészebb és veszélyesebb, mint valaha, és a történelem legnagyobb bankrablását tervezi. Erin, akit elkeseredett düh hajt hosszú évek óta, most elérkezettnek látja az időt, hogy átgázolva mindenen végre elkapja Silast.

A film előzetese itt látható:

Ha szeretné megtekinteni a Pusztító című filmet a premier előtti vetítésen, január 23-án a Lurdy házban, nem kell mást tennie, mint megválaszolni az alábbi kérdést, és a helyes választ a lakcímével együtt elküldeni a filmklub@origo.hu címre. A levél tárgya "Pusztító" legyen. Egy olvasó csak egy választ küldhet be.

Melyik filmjét készítette még női rendezővel Nicole Kidman?

A) Tágra zárt szemek (1999)

B) Moulin Rouge! (2001)

C) Csábítás (2017)

A helyes megfejtést beküldők közül kb. 50 játékost sorsolunk ki, akiket mozipartnerükkel együtt meghívunk a Lurdy moziba január 23-án, 19 órakor kezdődő vetítésünkre. Az előadásra jegyet vásárolni nem lehet. A játék egyfordulós, ideje: 2019. január 21. – január 22. 16:00 óra. A sorsolás 2019. január 22-én délután lesz. A játékban a New Wave Media Group Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben kérdés merült volna fel önben a játékkal kapcsolatban, írjon a filmklub@origo.hu címre.