Terry Crews bejelentkezett egy új Mortal Kombat filmre

Terry Crews nagy ugrása
Vágólapra másolva!
Terry Crews szeretné eljátszani Jackson "Jax" Briggs amerikai különleges ügynök szerepét a Mortal Kombat című videojáték filmváltozatában. A Twitteren meg is osztotta azt a fotót, amit Ed Boon a játék egyik kreátora készített, és Crewst Jaxként ábrázolja. "Szeretném megcsinálni" - kommentálta a színész a fotót. 
Vágólapra másolva!

Egyenlőre nem tudni semmi biztosat arról, hogy a legújabb élőszereplős MK-film mikor készül el (1995-ben és 1997-ben már bemutattak két filmet). 2011-ben a New Line Cinema és a Warner bejelentette, hogy Kevin Tancharoen rendezésében fog elkészülni, de a Mortal Kombat: Legacy című websorozat direktora 2013-ban kiesett a projektből.

2015-ben James Wan is bejelentkezett a Warnernél, hogy elvállalná a rendezést, majd egy évvel később Simon McQuoid neve is felvetődött.

Idén januárban viszont a Warner egy animációs változatot jelentett be, amelynek szinkronhangjai között nem szerepel Terry Crews neve.

A közösségi médiában keringő fotót kommentáló rajongók viszont támogatnák az ötletet, hogy az egykori NFL-játékosból lett színész alakítsa a Mortal Kombat fekete karakterét.