Kerekes Vica melle mindig kéznél van

2012.09.12. 12:15

Kerekes Vicával utoljára februárban foglalkoztunk, amikor lelkesen szeretkezett egy férfival a Muzi v nadeji (Férfiremény) című cseh romantikus vígjáték egyik emlékezetes jelenetében. A vörös hajú színésznő azóta is szorgosan dolgozik: idén ősszel például néhány hetes eltéréssel két filmjét is bemutatják a cseh mozik.

Forrás: [origo]
Kerekes Vica a 7 dni hrichu című filmben

November 1-én érkezik a második világháború végén játszódó 7 dni hrichu (A bűn hét napja) című dráma, amelyben Vicának a sok menekülés és házastársi problémázás mellett sikerül időt szakítania arra, hogy meztelenül megmosakodjon egy patakban. Ezt az önfeledt fürdőzést a film alkotói jó érzékkel bele is rakták az előzetesbe (az 52. másodpercnél érdemes figyelni).


A szintén Kerekes Vica főszereplésével készült Zejtra naporad (Holnap, örökké) című akcióvígjáték pedig október 11-én kerül a cseh mozikba. Ennek a filmnek az előzetesében láthatjuk Vicát bokszolni, valamint lenge nyári ruhában szaladni egy pályaudvaron, de a dekoltázs-mutogatási feladatokat ezúttal nagyvonalúan átengedte fekete hajú kolléganőjének.


A 31 éves színésznő azonban a magyar filmiparnak sem fordított hátat. Még múlt télen leforgott Dyga Zsombor Couch Surf című kanapés szkeccsfilmje, amelyben rengeteg neves színész mellett Vica is szerepet kapott. Simon Kornél partnere volt az A Strange Kind of Love című kisfilmben, és feltűnik a Szimler-osztály által készített Budapest-szkeccsfilmben (Ebben a városban) is.


Jövő hétfőtől akár minden nap láthatjuk Kerekes Vicát, akkor indul ugyanis a Film Mánia és Film Café csatornákon a FilmSzeretők című sorozat, amelyben Nagy Zsolttal közösen fogják vicces formában megidézni híres filmek emblematikus pillanatait. A körülbelül egyperces epizódokból álló sitcomot Litkay Gergely, Kormos Anett és Vinnai András írta, rendezője pedig az eddig Pater Sparrow néven alkotó Verebes Zoltán.

Nézd meg premier előtt!
Most
Top 12 óra