Eddig azt hittük, tudjuk, mi az őrület

2015.04.01. 09:11

Alig ocsúdtunk fel a Mad Max - A harag útja tévészpotjai okozta sokkból, máris kiderült, hogy lehet ezt még fokozni. Az új előzetes hangulatilag kissé eltér az eddigiektől, de ugyanúgy elvarázsolja a nézőt az őrületes képsoraival. Most már van egy történetváz, és ami még annál is fontosabb, emberi érzelmek is felsejlenek a hatalmas robbanások és a száguldó járművek között.

Újdonságként hathat, az ezúttal sokat mutogatott a szektavezér Toecutter, akinek közelről megcsodálhatjuk hátborzongató maszkját. Ha jól raktam össze a részleteket, fogva tartotta a modellányokat, akik valahogy Charlize Theron oltalma alá kerültek, és most vissza akarja őket szerezni. Ebbe a hajszába keveredik bele Mad Max, aki egyszerre menekül az élők és a holtak elől. Aki látta az 1979-es Mad Max-et, az tudja, hogy mire gondolt itt a főhős.

A Mad Max - A harag útja a világ legtöbb országához képest egy héttel később ér el hozzánk, május 21-től lesz látható a magyar mozikban. Nem tudom, mások hogy vannak vele, de én már évek óta nem voltam ennyire izgatott egy fősodorbeli látványfilm miatt. Az már tényleg csak cseresznye a habon, hogy a legújabb hírek szerint az új Mad Max előtt fog debütálni a Batman v Superman: Dawn of Justice előzetese.

Mad Max - A harag útjaForrás: InterCom