Stallone megtalálta Rocky méltó örökösét

2015.07.01. 15:28

Kijött az első előzetes a Creed című bokszfilmhez, amit az egyszerűség kedvéért nevezhetünk a Rocky-sorozat legújabb részének, de azért tudni kell, hogy itt már nem Sylvester Stallone a főszereplő. A film Apollo Creed fiáról (Michael B. Jordan) szól, aki ugyan nem ismerte személyesen a ringben meghalt apját, de így is folytatja a szülői örökséget. Edz, izzad, eltökélten néz, szóval bajnok akar lenni.

Nagyon helyesen az előzetes nagyrészt csak az új szereplővel foglalkozik, és olyan erős mondatok hangzanak el a szájából, hogy ő nem választotta a harcot, az egész élete erről szólt. Aztán persze megjelenik Stallone is az emblematikus fejfedőjében, és miután megtudja, hogy a régi barátja fia áll előtte, otthagyja az éttermét, és visszatér az edzőterembe.

Michael B. Joirdan és Sylvester Stallone a Creed című filmbenForrás: MGM

Kemény, túlzásoktól mentes, a mindennapok kihívásaira koncentráló drámának tűnik, amiben két olyan karakter is van, akiért érdemes elmenni a moziba. Apollo eltökélt, a saját útját kereső fia, illetve Rocky, mert most kiderül, milyen ő edzőként. Még csak az előzeteseket láttuk, de azok alapján a hatásvadászattól mentes Creed-re szavazok a Southpaw ellenében, hiába gyúrta magát szénné az utóbbiért Jake Gyllenhaal. Rocky november 25-én érkezik meg ismét az amerikai mozikba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK