Jennifer Anistont egy húsz évvel fiatalabb nőre cserélték le

2016.02.12. 13:47

A Micsoda nő-t és A neveletlen hercegnő-t jegyző Garry Marshall életcéljául tűzte ki, hogy minden egyes nemzetközi ünnepnap kapcsán leforgasson egy teljesen ártalmatlan, lágy színekkel dolgozó romantikus komédiát. A Valentin-nap-ot és a Szilveszter éjjel-t már kipipálta, és most Anyák napja alkalmából csődített össze féltucatnyi sztárt. Lesz benne egy nyilvános helyeken pisilő kisfiú is.

A film első előzetese végigmegy a főszereplőkön, akik nem okoznak meglepetést, a műfaj szabályait követve mind végtelenül szerethetőek, és csak egy aprócska plusz hiányzik a teljes boldogságukhoz. A kétgyermekes, egyedülálló anyát alakító Jennifer Anistonnak például az, hogy összeismerkedjen a kétgyermekes, egyedülálló apát alakító Jason Sudeikissel. Julia Roberts rémisztő frizurával, karrierista műsorvezetőként tűnik fel, neki azzal a helyzettel kell megbirkóznia, hogy a semmiből egyszer csak előkerül a tinédzser korú lánya.

Jennifer Aniston és Kate Hudson az Anyák napja című filmbenForrás: Open Road

Az Anyák napjá-ban játszik még Kate Hudson, aki virgonc szüleivel nem találja a közös hangot, felbukkan Timothy Olyphant (a Die Hard 4 gonosza), mint Aniston volt férje, aki egy húsz évvel fiatalabb nőre cserélte le a feleségét, valamint itt van a Holnapolisz vagány kamaszlánya, Britt Robertson is. A romantikus vígjáték amerikai bemutatója a jeles vasárnap előtti pénteken, április 29-én lesz. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK