Adam Sandler pont ennyi ideig elviselhető

2016.05.24. 14:00

A The Do-Over-ben a B-kategóriás krimik és akciófilmek egyik kedvelt elemét vette elő Adam Sandler: a lopott személyazonosságot, és az ebből származó nem várt problémákat. A főszereplő és a gimnáziumi osztálytársa élete zsákutcába ért, és mivel ez egy Adam Sandler-film, kézenfekvőnek tűnik, hogy két halott férfi helyébe lépjenek. Eleinte úgy tűnik, hogy jól választottak, mert egy tengerparti villában lógathatják a lábukat a medencébe, de aztán fegyveres fickók bukkannak fel, akik ki akarják nyírni őket.

Kétszer minimum elmosolyodtam a traileren, a végén pedig arra jöttem rá, hogy Adam Sandlerből éppen ennyi, vagyis két és fél perc az ideális mennyiség. A korai vígjátékai és persze a Kótyagos szerelem miatt adhatnék neki még egy esélyt, de ezek a filmjei már túl régen voltak ahhoz, hogy most értelme legyen bizakodni.

David Spade és Adam Sandler a The Do-Over című film plakátjánForrás: Netflix

A The Do-Over-ben nem csupán új életet kap Adam Sandler és a lúzer osztálytársát játszó David Spade, az utóbbi még egy gyönyörű feleségnek is örülhet. Abból ítélve, hogy igent mondott Sandlernek, a Mission: Impossible negyedik részéből ismert Paula Patton nem dúskálhat a remek szerepajánlatokban. A The Do-Over május 27-én debütál a Netflixen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK