Rejtélyes körülmények között meghalt John Heard

Így néznek ki ma a 25 éves Reszkessetek betörők sztárjai, John Heard
Vágólapra másolva!
Ahogy egyik legsikeresebb filmjében, A Pelikán-ügyiratban, a valóságban is furcsa körülmények között és egy szállodai szobában halt meg John Heard. A TMZ tette közzé a hírt, de már az IMDb filmes adatbázis is tényként kezeli a színész halálát.
Vágólapra másolva!

A hét közepén megoperálták a hátát, és utána egy kaliforniai kórházban gyógyulgatott. A hotel takarítónője találta meg. A rendőrség nyomoz, egyelőre nem tudják, hogy miért halt meg. Egy ideje egyébként egyedül élt, korábbi házasságaiból három, ma már felnőtt gyereke született.

John Heard 25 évvel ezelőtt, és egy nemrég készült képen Forrás: AFP

John Heard nagyon jó színész volt. Általában kisebb szerepeket kapott, de aki emlékszik a Megcsalatva című Goldie Hawn-krimire és benne John Heardre, a kettős életet élő, gonosz és gyilkos férjre, egyik főszerepére, pontosan tudja ezt. Népszerűségét a Reszkessetek, betörők! apafigurájával szerezte, de korábban a Segítség, felnőttem című Tom Hanks-vígjátékban is már sikere volt. Fontos szerepet kapott a Célkeresztben című krimiben is, Clint Eastwood és John Malkovich mellett. Több tévésorozatban is játszott, a Maffiózók korrupt rendőrfigurájáért Emmy-díjra is jelölték.

Ahogy sok amerikai színész, színházban nemigen játszott. Elsősorban a szórakoztató filmekben szerepelt, de dolgozott azért nagy rendezőkkel is: Martin Scorsesével, Robert Redforddal vagy Brian De Palmával.