Brad Pitt edzi Wahlberget, Chris Tucker szolgálja Sinatrát

2007.09.21. 17:55

A nap nagy része irodánk költöztetésével ment el, de ismét itt vagyunk, így most csokorba gyűjtve kapjátok meg a kurrens híreket:

- Egyre sűrűbben érkeznek hírek a tervezett Justice League of America-filmről: igaz, hogy pár napja még mi is azt írtuk, hogy a szuperhősökkel telezsúfolt film animációs lesz, de a Variety friss híre szerint nagy valószínűséggel mégis élőszereplős filmre számíthatunk. Mivel a sztoriban rengeteg képregényhős tűnik fel (a képregényekben Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Martian Manhunter, Aquaman és Green Lantern mellett még jó pár kevésbé ismert figura is megfordul - egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy a filmbe hány kerül be ezek közül), a szereposztás kialakítása igen nehézkes. Ami biztosnak tűnik jelen pillanatban: a rendező George Miller (Táncoló talpak) lesz, és a Warner Bros. még a jövő nyári sztrájk előtt szeretné leforgatni a filmet, ami azt is jelenti, hogy a szintén Warner gyártotta következő Superman-film csak a Justice League elkészülte után kerülne sorra.

- A The Fighter című bokszfilmben mégsem Matt Damon alakítja majd a könnyűsúlyú bokszbajnok, Mickey Ward (Mark Wahlberg) féltestvérét és edzőjét, hanem Brad Pitt, aki Damon elfoglaltsága miatt vette át a szerepet. A filmet Darren Aronofsky rendezi, a forgatás a tervek szerint jövő ősszel indul.

Forrás: [origo]
Brad Pitt grimaszol két héttel ezelőtt a torontói filmfesztiválon

- A Csúcsformában-filmek rendezője, Brett Ratner és Chris Tucker hamarosan egy egészen másfajta filmen dolgozhatnak együtt: Ratner készül megfilmesíteni Frank Sinatra életét a Mr. S: My Life with Frank Sinatra (S úr: életem Frank Sinatrával) című könyv alapján, amelyet Williem Stadiem és Sinatra egykori inasa, George Jacobs írt közösen. Tucker az inast formálja majd meg a filmben, hogy Sinatrát ki alakítja, arról egyelőre nincs hír.

- Végül kis néznivalók két kedvenc rendezőnktől, akiknek nagyjátékfilmjeik közt is élniük kell valamiből: Wes Anderson AT&T reklámfilmjei és Michel Gondry Motorola-spotja. Utóbbi különösen aranyos, és még egy making-of kisfilm és egy Gondryval készült interjú is tartozik hozzá.