Nyerj Macskafogó-ajándékokat!

Vágólapra másolva!
Ha szeretnél Macskafogós pólót, plüssfigurát és egyéb szépségeket nyerni, akkor először is nézd meg a Macskafogó 2-t, aztán válaszolj három kérdésre a filmmel kapcsolatban, hogy részt vehess sorsolásunkon és a tíz szerencsés nyertes közé kerülhess.
Vágólapra másolva!

Játékunk akkor szól neked, ha te is aközött a több mint 200 ezer ember közt vagy, akik már megnézték a Macskafogó 2 - A sátán macskájá-t (esetleg többször is), ugyanis a film ismerete nélkül viszonylag nehéz megválaszolni három kérdésünket, amellyel Macskafogó-ajándékokat nyerhetsz.

Azok közt, akik mindhárom kérdésünkre helyes választ küldenek be, tíz darab, egyenként 6000 Ft értékű Macskafogó 2-ajándékcsomagot sorsolunk ki, amely tartalmaz egy falinaptárt, egy kártyacsomagot, egy pólót és egy Torzon plüssfigurát.

Ha szeretnéd megnyerni a Macskafogó-ajándékcsomagok egyikét, nem kell mást tenned, mint megválaszolni az alábbi kérdéseket, s a helyes válaszokat a lakcímeddel együtt elküldeni a [email protected] címre. A levél tárgya "Macskafogó-játék" legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be.

1. Mit felejtenek a patkányok a kirabolt egereknél?

2. Mitől indul el végül a Macskafogó?

3. Milyen nemű Torzon?

A helyes megfejtést beküldők közül 10 játékost sorsolunk ki, akik egy-egy falinaptárt, kártyacsomagot, pólót és plüssfigurát tartalmazó Macskafogó 2-ajándékcsomagot nyernek.

A játék egyfordulós, ideje: 2008. január 15. - 28. A sorsolásra 2008. január 29-én kerül sor. A játékban az [origo] Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Amennyiben kérdés merült volna fel benned a játékkal kapcsolatban, azt itt felteheted.