Vágólapra másolva!
A cuki robot, WALL-E mozikba érkezésére ugyan várni kell még pár hetet, de klassz hűtőtáskát és más WALL-E ajándékokat máris nyerhetsz az [origo] filmklub játékán.
Vágólapra másolva!

A Pixar legújabb, WALL-E című animációs filmje nálunk július 24-én kerül a mozikba, de az amerikai filmkritikusok már látták és elsöprő többségük lelkesen keblére ölelte a kis limlomkezelőt. Ha egy háziállatként csótányt tartó, szemétdombok közt guberáló rozsdás robot első hallásra netán nem tűnik olyan aranyosnak, akkor még azt kell hozzátenni, hogy szegény WALL-E végtelenül magányos, ugyanis a szemétrakásait hátrahagyó emberiség 700 éve távozott a bolygóról magára hagyva őt, aki semmi másra nem vágyik jobban, mint egy kis társaságra.

WALL-E jobb híján kacatokat gyűjt, melyek közt a legmegbecsültebb darab talán az ősrégi videomagnó, amellyel le tudja játszani egyetlen filmjét, a Hello, Dolly!-t (idekattintva bejárhatod WALL-E kincsgyűjteményét). WALL-E egyedüllétének akkor szakad vége, amikor a földre érkezik EVA, a felderítőrobot. Hamarosan azonban EVA-nak távoznia kell a bolygóról és ekkor potyautasként WALL-E is vele tart. Célpontjuk az Axiom nevű űrhajó, ahol a Földről távozott emberek élnek teljes semmittevésben (idekattintva megnézheted az Axiom kapitányi kabinját és az űrhajón található hatalmas bevásárlóközpontot).

Ha WALL-E kalandja felkeltette az érdeklődésed, játssz velünk, hogy megnyerhesd a három WALL-E ajándékcsomag egyikét. A csomag tartalmaz egy WALL-E gyűjtögető dobozához hasonló, kánikulában igencsak praktikus műanyag hűtőtáskát, amelyben egy WALL-E pólót, egy színesceruza-készletet és egy WALL-E órát találsz.

Forrás: [origo]

Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, mindössze annyit kell tenned, hogy megválaszolod az alábbi kérdést, s a helyes választ a lakcímeddel együtt elküldöd a [email protected] címre. A levél tárgya "WALL-E játék" legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be.

Mi WALL-E kedvenc játéka?

A) Búgócsiga
B) Rubik kocka
C) Dominó

A helyes megfejtést beküldők közül három játékost sorsolunk ki, akik megnyerik a hűtőtáskából, pólóból, ceruzakészletből és órából álló ajándékcsomagot.

A játék egyfordulós, ideje: 2008. június 27. - július 10. A sorsolásra 2008. július 11-én kerül sor. A játékban az [origo] Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Amennyiben kérdés merült volna fel benned a játékkal kapcsolatban, azt itt felteheted.