Jared Leto nem tud választani három szerelme közül

Vágólapra másolva!
A Mr. Nobodyban Jared Leto helyettünk is kipróbálja, hogy mi lett volna, ha egy másik nővel más életet él, mint amit választott. Ha kíváncsi vagy Leto három életére, játssz velünk, hogy jegyet nyerhess a film premier előtti vetítésére az [origo] filmklubba.
Vágólapra másolva!

Jared Leto, akit múlt héten a Szigeten láthattunk, most visszaköltözik a mozivászonra: Jaco Van Dormael Mr. Nobody-jában a Nemo Nobody nevű főhőst alakítja, ami évek óta az első komolyabb filmszerepe. A jövőben induló filmben a vénséges vén Nemo emlékszik vissza az életére, amiből neki nem csak egy volt, hanem három is: gyerekkorában három kislánnyal ismerkedett meg, és megtudjuk melyikükkel milyen életet élt (volna).

A felnőtt nőket Diane Kruger (Becstelen brigantyk), Sarah Polley (A szavak titkos élete), illetve Linh Dan Pham (Dante 01) formálja meg, és annyit elárulhatunk, hogy szegény Nemónak egyikük mellett sem lesz felhőtlenül boldog az élete. Dormael hét éven keresztül írta a filmet - szigorú szabálya szerint minden nap három órán keresztül ír és mindig előállít három oldalnyi szöveget -; amikor a kétfelé ágazó A nő kétszer-t és a három alternatív sztorit elmesélő A lé meg a Lolá-t bemutatták, már dolgozott rajta.

A rendező elmondása szerint Leto azért volt tökéletes erre a szerepre, mert sok más színésszel szemben nem keresi saját magában a párhuzamokat a figurával, akit játszik, hanem élvezi, hogy felépíthet egy saját magától teljesen különböző embert. Épp ezért Nemo öreg énjének a megformálását élvezte a legjobban.

* * *

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) válasz volt:

Jared Leto a 30 Seconds to Mars nevű együttesben énekel.

Forrás: [origo]

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt augusztus 24-én kedden 19 órára KINO mozi nagytermébe (1137 Budapest, Szent István körút 16.):

Andó Anita, Bagi Tamás, Banó Bernadett, Bánsági Anikó, Barcza Alexandra, Bernad Judit, Bucsai Tímea, Cziráki Dóra, Darázs Andrea, Deák Dóra, Donko Andrea, Dudás Gábor, Éder Gergő, Erős Anikó, Fehér Ágnes, Ferencz Dóra, Gargya Gabriella, Gellén Imre, Gerlics Gergely, Gruber Szandra, Hepp Tünde, Hernádi Olivér, Hlács Ferenc, Horváth Nóra, Jeszenszki Lia, Kertai Katalin, László Hanna, Nagy Anikó Krisztina, Nagy Tünde, Pethő Barbara, Pintér-Fekete Katalin, Rábai Péter, Rebb Annamária, Romfa Éva, Szabó Zsuzsanna, Szénási Adrienn, Szilicsány Nóri, Szombati Beatrix, Takács Anita, Tóth László, Turbucz Katalin, Ujlaki Emese

És akik a Twitteren nyertek: kacsaful, juszufka, troyanus.

Amennyiben nem látod nevedet a fenti listában, ne búsulj, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!