Letartóztatása előtt részegen támolygott egy tetoválószalonban Nicolas Cage

Vágólapra másolva!
Letartóztatása előtt egy tetoválószalonba tért be részegen Nicolas Cage, ahol előbb tetoválást követelt, majd közölte, nem emlékszik rá, hogy hol lakik - írja a Tmz.com amerikai oldal. A színészt rendbontás és ittas vezetés gyanújával tartóztatták le szombaton.
Vágólapra másolva!

Nicolas Cage-et amerikai idő szerint szombat reggel letartóztatták New Orleansban rendbontásért. A színész, aki a Medallion című akciófilmet forgatja a városban, a People magazin híradása szerint egy lakóház előtt arról vitatkozott a feleségével, hogy az-e a ház, amit bérelnek. Szemtanúk szerint a színész karon ragadta a feleségét, és elráncigálta egy másik házhoz. Utána kocsikat csapdosott, majd beszállt egy taxiba, de addigra a járókelők odaintettek egy rendőrt, aki látva, hogy Cage részeg, utasította, hogy szálljon ki, és letartóztatta.

Forrás: [origo]
Nicolas Cage az Arizónai ördögfióka című filmben

A Tmz.com amerikai portál információi szerint a színész szombat éjjel egy totoválószalonban is botrányt csapott. Mielőtt letartóztatták, betért a szalonba, ahol részegen dülöngélt, és elkezdte ledobálni a ruháit, azonnal tetoválást követelve - írja a pletykaoldal egy szemtanúra hivatkozva. A Tmz. com fotókat is közölt az incidensről. Ezután Cage azt követelte a szalon dolgozóitól, hogy hívják ki a rendőröket. Amikor megkérdezték, hogy miért van erre szükség, azt felelte, azért, mert nem emlékszik rá, hogy hol lakik.

Cage-nek május 31-én kell megjelennie a bíróság előtt.