Demi Moore elválik Ashton Kutchertől

2011.11.18. 7:44

Demi Moore csütörtökön hivatalosan is bejelentette, hogy elválik férjétől, Ashton Kutchertől. "Nagyon szomorúan és nehéz szívvel úgy döntöttem, hogy véget vetek az Ashtonnal megkötött, hat éve tartó házasságomnak" - hangzott a 49 éves színésznő által kiadott közlemény. "Nőként, anyaként és feleségként bizonyos értékeket és fogadalmakat szentnek tartok és úgy döntöttem, hogy ebben a szellemben kívánom folytatni az életemet. A mostani időszak próbára tesz engem és a családomat, ezért ugyanolyan együttérzést és diszkréciót kérek, amely mindenkinek kijár, aki hasonló helyzetbe került" - fogalmazott Demi Moore.

Forrás: AFP
Ashton Kutcher és Demi Moore 2003 nyarán

"Örökké nagy becsben fogom tartani azt az időt, amit Demivel töltöttem el. A házasság a világ egyik legnehezebb dolga, amely sajnos néha kudarcot vall" - írta csütörtökön a Twitteren a 33 éves Kutcher.

A válás hátterében feltehetően többek között az a szeptemberi incidens áll, amelyben Kutcher a hatodik házassági évfordulójának napján lefeküdt egy 22 éves asszisztenssel. A Sara Leal nevű lány elmondása szerint az eset a San Diegó-i Hard Rock Hotelben történt egy Kutcher lakosztályában átbulizott éjszaka után. Leal azt állította, Kutcher akkor azt mondta neki, már nem élnek együtt Moore-ral.

A pár tavaly már átment egy hasonló krízisen, amikor egy Brittney Jones nevű, szintén 22 éves lány azt állította, hogy 2010 júliusában lefeküdt Kutcherrel. Akkor kibékültek és Izraelbe mentek, Kutcher szavaival azért, hogy "spirituális utazás"-t tegyenek.

Az ősz folyamán úgy tűnt, Moore és Kutcher mégis dolgozik válságba jutott kapcsolatuk megmentésén: látták őket többek közt együtt táborozni, de októberi nyilvános eseményeken többnyire már külön jelentek meg.

AFP
Ashton Kutcher és Demi Moore 2011 nyarán

Moore és a bő tizenöt évvel fiatalabb Kutcher 2003-ban kezdtek el járni. Moore tavaly egy interjúban azt mesélte, hogy viszonyuk rögtön nagyon intenzív volt, olyannyira, hogy eleinte azt se tudták, hogyan juttassák kifejezésre az érzéseiket. "Mégsem mondhatod valakinek azt, hogy 'Örvendek a szerencsének. Szeretlek!'" - nyilatkozta viccelődve.

2005-ben házasodtak össze. Kutchernek ez volt az első házassága, Moore-nak pedig a harmadik: korábban Freddy Moore rockzenész, majd Bruce Willis filmsztár felesége volt. Moore-nak három lánya van Bruce Willistől, akikkel Kutcher állítólag nagyon jó kapcsolatot alakított ki. Moore-nak és Kutchernek közös gyermekük nem volt, de a színésznő tavaly májusban még úgy nyilatkozott, hogy a későbbiekben szeretnének gyereket.