Indul a tanév a szörnysuliban

Szörny egyetem
Vágólapra másolva!
Ha kíváncsi vagy rá, hogyan lett profi ijesztgető a Szörny Rt. főhőseiből, játssz velünk, hogy jegyet nyerhess a Szörny egyetem című animációs film premier előtti vetítésére. A filmet gyerekbarát időpontban, 18 órától vetítjük.
Vágólapra másolva!

A Pixar 2001-es, közszeretetnek örvendő Szörny Rt.-jük előzményfilmjével, a Szörny egyetem-mel rukkol elő idén nyáron. A Szörny Rt.-ből kiderült, hogy a kisgyerekeket éjszaka riogató lények valójában ártalmatlanok, és legalább annyira tartanak a gyerkőcöktől, mint azok tőlük. A Szörny egyetem-ből pedig arra derül fény, hogy a pöttyös szőrmók Sulley és az egyszemű Mike hogyan boldogultak az ijesztgetés szakon az egyetemen, ahol még inkább riválisok voltak, mint haverok.

Szörny egyetem Forrás: Fórum Hungary

A Szörny egyetem rendezője Dan Scanlon, aki 2001 óta dolgozik a Pixarnál - részt vett többek közt a Verdák írásában is -, de ez az első egész estés animációs filmje. Egy interjúban elmesélte, hogy az igazi főhős ezúttal Mike, mert ugyan "próbálkoztunk azzal, hogy a film fele-fele arányban szóljon Sulley-ról és Mike-ról, de úgy igazán egyikükről sem szólt volna, és érzelmileg Mike története az izgalmasabb". Azt is elmondta, hogy a Szörny egyetem remek lehetőséget nyújtott arra, hogy a sulis filmek jellemző fordulatait, figuráit és poénjait átültessék a szörnyek világába, és sokkal többféle szörnyet felvonultassanak, mint az első filmben.

* * *

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) válasz volt:

A film angol nyelvű változatában Billy Crystal szolgáltatja Mike hangját.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt június 26-án szerdán 18 órára a MOM Park mozi 5-ös termébe.

Bajtay Szandra, Balássy Gyöngyi, Bárdos Kitti, Békési Dorka, Béres Peti, Boromisza István, Boros- Zemlényi Fruzsina, Bozsik Gergő, Czelláry Tibor, Császár Viktória, Csonka Krisztina, Domonyi Lilla, Dragon Tamás, Erdei Balázs, Faller Beatrix Renáta, Farkasné Hatalyák Ilona, Félhelyes Judit, Ferenc Zsófia Kriszta, Forgács Viktor, Funk Tamás, Gál Gyula, Gál-Masek Zsuzsanna, Göndör Gábor, Grebely Renáta, Greczula Zsolt, Hengsperger Dóra, Hímer Dávid, Holló Gyöngyi, Horgos Anikó, Jakab Gábor, Járdán Vivien, Jónás Mónika, Kanyó Kristóf, Kasznakidisz Erika, Kender Zsolt, Kenyeres Roland, Keresztes Éva, Kiss Eszter Miklósné, Kizi Rózsa Beáta, Knyihár Gabriella, Kovács Adrienn, Kovács Dorci, Lakner Eleonóra, Lele Boglárka, Lovas János, Lődi Erika, Maksai Kinga, Malomsoki Tamás, Marton Franciska, Michl Juli, Mile Máté, Molnár Szabolcs, Németh Szabina, Novai Gergő, Ócsai Fruzsina, Orosz Dénes, Pap Kamilla, Papp Szilvia, Paulik Réka, Pikali Petra, Pócza Attila, Rebák Tibor, Ruisz Kristóf, Silye György, Simon Ádám, Stenszky Gábor, Szabára Eszter, Szabó Annamária, Szentmihályi Szeréna, Szilágyi Bertalan, Szőnyi Petra, Takács Zalán, Tar Krisztina, Tombor Judit, Torhosi Kitti, Tóth Lívia, Török Edit, Varga Kinga, Végvári Annamária, Vlaszák Gábor, Winkler Lili, Zach Pintér, Zakar Lilla, Zatikai Péter, Zátonyi Zoé

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne szomorkodj, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!