Vágólapra másolva!
Antal Nimród 3D-s Metallica-filmje az amerikai premiernél egy héttel korábban, szeptember 27-én érkezik a magyar mozikba, te viszont már hétfőn láthatod, ha velünk játszol, és szerencséd lesz. A filmet eredeti nyelven, magyar felirat nélkül vetítjük.
Vágólapra másolva!

A Kontroll rendezője, Antal Nimród kamaszkorában nagy Metallica-rajongó volt, most pedig összeállt az együttessel, hogy Metallica: Through the Never címmel egy szokatlan koncertfilmet készítsenek együtt: miközben a Metallica 3D-ben zúz a színpadon, némi sztorit is kapunk, mely szerint a banda egyik lótifutiját elküldik, hogy intézzen el valami nagyon-nagyon fontos ügyet a koncert alatt. A srác a nyakába veszi a várost, de a küldetése végrehajtását mindenféle furcsa esemény nehezíti, például utcai zavargások, és mintha az apokalipszis 3D-s lovasa is felbukkanna.

Dane DeHaan a Metallica: Through the Never című filmben Forrás: Fórum Hungary

A film középpontjában természetesen az együttes áll, a zöldfülű roadot a Fékezhetetlen-ből és Az erő krónikájá-ból ismert Dane DeHaan alakítja. Szöveg alig van a filmben, ezért sem szinkron, sem magyar felirat nem készült hozzá, csak eredeti nyelven vetítik.

* * *

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) válasz volt:

Dane DeHaan A csodálatos Pókember 2 című filmben játszik jövőre.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt szeptember 23-án hétfőn 20 órára a Cinema City Aréna mozi IMAX-termébe.

Bréda Sándor Csaba, Danhauser Bálint, Deutschmann Zsolt, Dobos Márton, Faragó Marianna, Gosztonyi Zsolt, Hartmann Miklós, Hutflesz Erzsébet, Kastner Péter, Kovács Zsolt, Merida Attila, Nagy Petra, Oláh Krisztina, Pais István, Sályi Attila, Szalai Edit, Takács Zalán, Tamás Nóra, Turbéki Richárd, Vakli Lilla, Vrabecz Virág

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne szomorkodj, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!