George Lucas megénekelteti a meseerdő lakóit

2014.11.12. 13:58

A Disney tulajdonába került Lucasfilm animációs filmmel jelentkezik jövő januárban, amelyhez most kiadták az első fotót is. A Strange Magic George Lucas története által készült, Gary Rydstrom rendezi, aki eddig két rövid animációs filmet jegyzett, a Levitáció-t és a Hawaii vakáció-t.

A kiadott sajtóközlemény szerint Shakespeare Szentivánéji álom című komédiája inspirálta a Strange Magic-et, amely egy mesemusical lesz. Lucas nem valami aktív író mostanában, legutóbb az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága történetéhez volt köze, utolsó filmre vitt forgatókönyve pedig a 2005-ös A Sith-ek bosszúja.

Strange MagicForrás: Lucasfilm Ltd.

A filmet goblinok, elfek, tündérek és koboldok népesítik be, akik az elmúlt hat évtized slágereinek kíséretében veselkednek neki a nagy kalandnak, ami ezúttal egy nagy erővel bíró varázsital megszerzése lesz. A szereplők szövegeit és dalait olyan ismert színészekkel rögzítették, mint Evan Rachel Wood,  Alfred Molina, Alan Cumming, Maya Rudolph és Peter Stormare. A Strange Magic január 23-án debütál az amerikai mozikban.