Ez a robot jobb fej, mint a legtöbb ember

Chappie
Vágólapra másolva!
Ha szeretné látni, hogyan merül el a festészetben és a rajzfilmekben Chappie, az első érző és gondolkodó robot, és hogyan küzd meg a technológiai újításoktól irtózó Hugh Jackmannel, játsszon velünk, és jegyet nyerhet a District 9 rendezőjének új filmjének premier előtti vetítésére. 
Vágólapra másolva!

Neill Blomkamp rendező nevét a földönkívüliek látogatását új nézőpontba helyező, társadalomkritikus District 9 miatt jegyezte meg a világ, aki azóta sem lett hűtlen a sci-fi műfajához. Az Elysium - Zárt világ című filmjében Matt Damon próbált kiszabadulni a nyomortelepről, és feljutni a Föld körül keringő luxusűrbázisra. A Chappie-ben ismét egy forrongó, nyomorúságos nagyváros a kiinduló helyszín. Ebbe a világba csöppen bele Chappie, az első érző és gondolkodó robot.

A film által elképzelt közeljövőben robotok is szolgálatot is teljesítenek a rendőrségnél, illetve egy fiatal tudós (Dev Patel) az első érző és gondolkodó robot megalkotásán fáradozik. Ez sikerül is neki, csak aztán egy sötét sikátorban köt ki a teremténye. Chappie megkapja a nevét, és kölcsönös rácsodálkozások kíséretében ismerkedik meg a világgal.

Chappie Forrás: InterCom

Mindig vannak olyanok, akik gyanakodva közelítenek az új találmányokhoz. Ebben a sci-fiben Hugh Jackman játssza a robotfóbiás fickót, aki mindent megtesz Chappie kiiktatásáért, Sigourney Weaver pedig egy nagyhatalmú gyárigazgatót alakít. Chappie-nek a festészet után a fegyveres harcot is meg kell tanulnia, ha életben akar maradni.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt:

A filmben a Die Antwoord együttes tagjai szerepelnek.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt március 4-én, szerdán 19 órára a Cinema City Aréna mozi IMAX-termébe.

Aczél Tivadar, Adorján Tamás, Badari Péter, Balázs Dénes, Balla Gábor, Balogh Dorottya, Bathó László, Bedics Diána, Bélteki Gábor, Benedek Olivér, Besenyi László, Bihari Norbert, Bogdán Hajnalka, Chrenkó Péter, Csanda Erika, Csernák Dóra, Dóczi Márton, Dragos Tibor, Egri Bálint, Erdődy Andor, Fancsali Barnabás, Fáy Eszter, Filcsik Csaba, Furi Sebestyén, Gárdonyi László, Glatz Anett, Hajnal László, Hangya János, Hideg Balázs, Horváth Gábor, Incze Norbert, Jancsó Péter, Jankai János, Kadocsa-Gulyás Katalin, Karner Anett, Katrinecz Mihály, Kertész Veronika, Kormos Márton, Kovács Nándor, Krizsán Roland, Krucsó Kitty, Kun Endre, Madroszkiewicz Márk, Markovics Roland, Mátyás Attila, Micsutka Sándor, Miksó Krisztián, Molnár Szilárd, Móricz-Ziman Edina, Nagy Béla, Nyerges Gábor, Pajcsics Sándor, Pálinkás Márk, Pausz Helga, Pocsai Marianna, Póra Szilárd, Pribék Zsuzsa, Rakovszky Andorás, Reitinger Mercédesz, Sas Tibor, Schaming Gilbert, Soós Karolina, Suha Diána, Szabó Ottilia, Szakos Dávid, Szerb András, Takács Kristóf, Tóth István, Urbán Márton, Várhegyi Dániel

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne szontyolodj el, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!