A legjobb kezekbe került az új Alien-film

Sigourney Weaver, Alien
Vágólapra másolva!
Hivatalosan is megerősítették, lesz ötödik önálló Alien-film, és a District 9-nal berobbant Neill Blomkamp rendezi. Blomkamp januárban posztolt ugyan pár szenzációsan kinéző, többek között xenomorph-királynőt és félig alienné vált Sigourney Weavert ábrázoló rajzot az instagramján, de a hozzájuk csatolt szöveggel rögtön le is hűtötte a kedélyeket: „Ezen dolgoztam. Azt hiszem többé már nem. Azért szeretem nagyon.” Most maga a rendező jelentette be az örömhírt.Um... So I think it's officially my next film. #alienA photo posted by Brownsnout (@neillblomkamp) on Feb 18, 2015 at 3:55pm PST 
Vágólapra másolva!

Nem tudhatjuk, milyen tárgyalások mentek a színfalak mögött, de a rajongók nem nyugodtak le a rajzok kikerülése óta, akit még kicsit is izgalomba hozott az Alien-univerzum, arról ábrándozott, milyen lehetne egy újabb film Blomkamp vezényletével és egy visszatérő Weaverrel.

Weaver is megszólalt pár napja. Elmesélte, hogy a Chappie forgatásakor a rendező mesélt neki a terveiről, megmutatta neki a rajzait, amelyek meggyőzték, és most már benne lenne egy újabb Alien-filmben, amennyiben azt Blomkamp készítené. A dél-afrikai rendező tegnap egy xenomorphot rakott fel az instagramjára, és a következő szöveget mellé: „Szóval hivatalosan is ez a következő filmem.”

Oh shit

A photo posted by Brownsnout (@neillblomkamp) on

Ezzel párhuzamosan a Prometheus folytatása is készül. Az új Alien-film több évvel a Prometheus 2 után játszódna. Aki szerint ez már menthetetlenül túl van bonyolítva, azzal nem fogunk vitatkozni, de ha van valaki, akinek az irányításával új erőre kaphatnak a megfáradt Alien-filmek, akkor az Neill Blomkamp. Mániája a sci-fi, nagy érzéke van a világteremtéshez, és még arra is odafigyel, hogy gondolatébresztőek legyenek a filmjei. Legújabb munkáját, az első érző és gondolkodó robotról szóló Chappie-t március 4-én mutatják be a magyar mozik.

#ripley #hicks

A photo posted by Brownsnout (@neillblomkamp) on

A koncepciós rajzokon egy eltorzult arcú Hicks is szerepel. Weaver visszatérését hiatalosan még nem jelentették be.