Röhögje ki a hollywoodi kismenőket!

Törtetők
Vágólapra másolva!
Ha szeretné látni, hogyan kormányoz a bukás felé egy százmilliós szuperprodukciót az elszállt filmsztár és a dühös ügynöke, illetve kíváncsi, hány vicces cameót lehet besűríteni egy Hollywoodról szóló filmbe, akkor játsszon velünk, és jegyet nyerhet a Törtetők című vígjáték premier előtti vetítésére az Origo Filmklubba.
Vágólapra másolva!

A 2004 és 2011 között futó Törtetők című HBO-sorozat is feltámadt, és átköltözik a mozikba egy egész estés film erejéig. Egy baráti társaság Hollywoodba ment szerencsét próbálni, és a mozifilmben már ott tartanak, hogy Ariból (Jeremy Piven) stúdiófőnök lett, és Vince-nek (Adrian Grenier) egy százmilliós dolláros szuperprodukció főszerepét ajánlja fel. Vince-szel annyira elszaladt a ló, hogy már rendezni is maga akarja a filmet.

Aztán persze semmi sem úgy alakul, ahogy azt tervezte: nyilván semmi köze a rendezéshez, túllépi a költségvetést, és összeveszik az indulatait uralni képtelen ügynökével, Arival. Ha ez a szuperhősfilm bukik, Vince és Ari karrierjének is vége.

A Törtetők című film főszereplői Forrás: InterCom

Kollégám szerint a sorozatot a végtelenségig is lehetett volna folytatni. Senki nem várt különösebb karakterfejlődést, sem fordulatos cselekményt, a legviccesebb részek úgyis azok voltak, amikben a srácok csak lógtak valahol, és oltogatták egymást, aztán beviharzott Ari, és ő is leoltott mindenkit. Most is hasonlóra lehet számítani: sok hülyülésre a csillogó hollywoodi környezetben és temérdek vicces cameóra.

Ronda Rousey MMA-harcos a Feláldozhatók harmadik részével lépett át a filmvilágba, szerepelt a Halálos iramban 7-ben, most pedig a nagyarcú Turtle-nek (Jerry Ferrara) megy neki a ringben. A srácnak harminc másodpercig kellene életben maradnia a randihoz, de az előzetes alapján már a tíz is elérhetetlen álomnak tűnik.

Feltűnik még a filmben Mark Wahlberg (akinek a karrierjének a korai szakasza ihlette a sorozatot), Billy Bob Thornton, Jessica Alba, Andrew Dice Clay, a kissrác a Hatodik érzék-ből (Haley Joel Osment) dagadtan és szakállasan, illetve a gyönyőrű csaj a Holtodiglan-ból (Emily Ratajkowski). Liam Neeson pedig dühösen beint valakinek a kocsijából.

Ha szeretné megtekinteni a Törtetők című filmet az Origo Filmklub június 23-i vetítésén, nem kell mást tennie, mint megválaszolni az alábbi kérdést, s a helyes választ a lakcímével együtt elküldeni a [email protected] címre. A levél tárgya "Törtetők” legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be.

Kivel verekszik össze nagyon durván Ronda Rousey a Halálos iramban 7-ben?

A) Michelle Rodriguez
B) Dwayne Johnson
C) Nathalie Emmanuel

A helyes megfejtést beküldők közül kb. 75 játékost sorsolunk ki, akiket mozipartnerükkel együtt meghívunk a Westend mozi 3-es termében június 23-án, kedden 19 órakor kezdődő vetítésünkre. Az előadásra jegyet vásárolni nem lehet.

A játék egyfordulós, ideje: 2015. június 17. - június 21. A sorsolásra 2015. június 22-én kerül sor. A játékban az Origo Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.